Notícia

La Molina només podrà créixer en noves edificacions a l'actual aparcament del telecabina Alp2500

La plataforma Salvem La Molina es reuneix amb el Govern i farà un seguiment del PDU Molina-Masella

La Molina només podrà créixer en noves edificacions a l'actual aparcament del telecabina
La Molina només podrà créixer en noves edificacions a l'actual aparcament del telecabina Autor/a: Diaridelaneu.cat
Segons el PDU Molina-Masella, l'estació només podrà créixer en noves edificacions a l'actual aparcament del telecabina, un espai que permetria l'edificació de la Vila Olímpica si el projecte Barcelona-Pirineus 2026 algun dia s'acaba concretant. Així ho ha confirmat recentment el departament d'Urbanisme de la Generalitat  a la plataforma Salvem la Molina.


El departament d'Urbanisme de la Generalitat hauria garantit a la plataforma Salvem la Molina que no possibilitarà requalificacions en el procés d'aprovació del Pla Director de la Molina i Masella, segons informa avui el digital Regió7.  Els responsables de la plataforma i el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, es van reunir a Barcelona el final de la setmana passada per analitzar les afectacions mediambientals del PDU Molina-Masella (Pla Director de la Molina i Masella) que impulsen les estacions i la Generalitat.

A la reunió, Agustí Serra va explicar a la presidenta de la plataforma, Núria Martí, que les úniques zones de possible creixement serien l'actual aparcament del telecabina, espai en el qual s'hi ubicaria la vila olímpica, i la zona del forn de la calç , en terrenys de Ferrocarrils de la Generalitat, en el pendent baix de la muntanya ja a mig camí cap a l'estació de Renfe.

Salvem la Molina i Urbanisme es tornaran a reunir el mes d'octubre i la intenció de la Generalitat és poder aprovar el pla abans d'acabar l'any.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny