Notícia

La Molina només podrà créixer en noves edificacions a l'actual aparcament del telecabina Alp2500

La plataforma Salvem La Molina es reuneix amb el Govern i farà un seguiment del PDU Molina-Masella

La Molina només podrà créixer en noves edificacions a l'actual aparcament del telecabina
La Molina només podrà créixer en noves edificacions a l'actual aparcament del telecabina Autor/a: Diaridelaneu.cat
Segons el PDU Molina-Masella, l'estació només podrà créixer en noves edificacions a l'actual aparcament del telecabina, un espai que permetria l'edificació de la Vila Olímpica si el projecte Barcelona-Pirineus 2026 algun dia s'acaba concretant. Així ho ha confirmat recentment el departament d'Urbanisme de la Generalitat  a la plataforma Salvem la Molina.


El departament d'Urbanisme de la Generalitat hauria garantit a la plataforma Salvem la Molina que no possibilitarà requalificacions en el procés d'aprovació del Pla Director de la Molina i Masella, segons informa avui el digital Regió7.  Els responsables de la plataforma i el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, es van reunir a Barcelona el final de la setmana passada per analitzar les afectacions mediambientals del PDU Molina-Masella (Pla Director de la Molina i Masella) que impulsen les estacions i la Generalitat.

A la reunió, Agustí Serra va explicar a la presidenta de la plataforma, Núria Martí, que les úniques zones de possible creixement serien l'actual aparcament del telecabina, espai en el qual s'hi ubicaria la vila olímpica, i la zona del forn de la calç , en terrenys de Ferrocarrils de la Generalitat, en el pendent baix de la muntanya ja a mig camí cap a l'estació de Renfe.

Salvem la Molina i Urbanisme es tornaran a reunir el mes d'octubre i la intenció de la Generalitat és poder aprovar el pla abans d'acabar l'any.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial