Notícia

Pal-Arinsal centrarà les inversions d'aquest hivern en millorar els serveis

La restauració, l'escola d'esquí i la xarxa de producció de neu són les inversions prioritàries per al proper hivern

Pal-Arinsal centrarà les inversions d'aquest hivern en millorar els serveis
Pal-Arinsal centrarà les inversions d'aquest hivern en millorar els serveis Autor/a: Diaridelaneu.cat
La temporada 2016-17 es tornarà a apostar per una millora en els serveis als sectors de Pal i Arinsal de Vallnord. Segons ha confirmat a la televisió andorrana el director general de Pal i Arinsal, Josep Marticella, l'augment en la facturació a l'hivern en aquestes estacions avalen que l'estratègia engegada en la inversió en serveis és l'encertada. És el que el director anomena inversions de retorn ràpid.
Aquesta estratègia ve motivada perquè, segons les enquestes de satisfacció realitzades als clients, els entrevistats van apuntar que hi havia mancances, que ara, un cop identificades i assumides, estan tenint la traducció en bons resultats. Per aquest motiu es remodelarà un dels restaurants de Pal, se'n crearà un de nou a Arinsal, es millorarà l'escola d'esquí d'Arinsal i una altra part de la inversió anirà destinada a la instal·lació d'alguns nous canons de neu.
De cara a properes temporades les inversions sí que aniran més dirigides a les infraestructures i lligades al pla estratègic de l'estació en el qual s'està treballant.
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial