Notícia

Així s'atrapa un formatge en una pista blava

Arinsal converteix la pala final de la pista Marrades en un espai de Festa Major

Així s'atrapa un formatge en una pista blava
Així s'atrapa un formatge en una pista blava Autor/a: Andorra Difusió
Les estacions d'esquí ja no són només uns espais preciosos per lliscar pendent avall amb esquís, planxa de surf o a l'estiu en bicicleta: també per perseguir un formatge. Això és el que fan a Arinsal, Andorra, des de fa quatre anys coincidint amb la festa Major del poble. El tram final de la pista blava Marrades, a la base de l'estació a 1.550 m, serveix d'escenari per un concurs en què els participants persegueixen un formatge que es llança pista avall.


El concurs "Atrapa el Formatge" va donar ahir el tret de sortida de la festa major d'Arinsal, que s'allargarà fins demà diumenge. Participants de totes les edats han competit corrent pista blava avall per capturar el formatge, que descendeix ràpid per la pala final de la pista Marrades.

Es tracta d'un formatge emmental de grans dimensions, ara ja de plàstic, que és el gran culpable que més d'una trentena de joves s'hagin atrevit a llençar-se sense cap tipus de mirament per la pista Marrades. Durant el trajecte, un bon nombre de caigudes, empentes i, sobretot, moltes rialles en una activitat que ha deixat bones i divertides imatges que ha recollit AndorraDifusió.ad. L'objectiu de tots ells, ser el primer en atrapar el formatge.

Com no podia ser d'una altra manera, el premi per als guanyadors ha estat un formatge.Aquestafestivitat que té els seus orígens a Anglaterra, on des de fa més de 150 anys, el darrer dilluns del mes de maig un formatge de més de 4 quilos es fa rodolar pel turó de Cooper de la localitat de Brockworth.
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial