Notícia

Diaridelaneu.cat visita l'estació d'esquí Valle Nevado, a Xile

Valle Nevado va ser impulsada per empresaris francesos a semblança de l'estació alpina de Les Arcs

Diaridelaneu.cat visita l'estació d'esquí Valle Nevado, a Xile
Diaridelaneu.cat visita l'estació d'esquí Valle Nevado, a Xile Autor/a: Valle Nevado
Els dies 22, 23 i 24 de juliol Diaridelaneu.cat va visitar aquesta estació considerada una de les més modernes de sud-amèrica. Ofereix 40 quilòmetres de traçats entre les cotes 2.900 i 3.700 i tot això a només 60 quilòmetres de la capital del país, Santiago de Xile. Això sí, aquest trajecte, tot i ser relativament curt, es fa en una mica més d’una hora i mitja.

Valle Nevado és una estació del tot descoberta de vegetació, encarada a sud i amb una oferta d’allotjament limitada, molt sol·licitada i feta a mida per a l’esquiador brasiler d’alt poder adquisitiu i, per aquest motiu, no és gens econòmica per a les butxaques de l’europeu mig o del mateix xilè.  Aquest resort és el que té els remuntadors més moderns de Xile, passant per un telecabina d’instal·lació recent o un telecadira desembragable, una tipologia d’instal·lació gens habitual al sud-amèrica. Valle Nevado va ser iniciada per empresaris francesos, amb una clara vocació comercial i això és nota en detalls que poden anar des del nom escollit fins a l’estil arquitectònic d’alguns dels hotels, clarament inspirats en l’estació alpina de Les Arcs. Però compte, que ningú es quedi, només, amb una visió crematística de tot plegat, perquè a Valle Nevado hi ha alguns secrets que val la pena tenir presents, que la fan singular i que són un bon motiu per visitar-la.

Per conèixer més i millor l’esquí de Valle Nevado vam entrevistar el seu director general, Ricardo Margulis.  Disposem també d’una galeria pròpia d’imatges, un article amb les deu qüestions bàsiques que cal saber si es vol visitar aquesta estació i un video propi realitzat a la mateixa estació.

Més informació:

Article de Valle Nevado en aquest enllaç
Àlbúm de fotografies en aquest enllaç.
Entrevista al gerent general de Valle Nevado
Enllaç estació: www.vallenevado.com/es/

Comentaris

5-10-20-tots
1
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny