Notícia

Cinc fondistes catalans seleccionats per la RFEDI per a la concentració de Ramsau

Els seleccionats de la FCEH són Paula Martínez (CENA), Gral Sellés (BELLVER), Francesc Colell (CEFUC), Maria Sellés (BELLVER) i Maria Iglesias (ANEC).

Cinc fondistes catalans seleccionats per la RFEDI per a la concentració de Ramsau. Imatge d'arxiu de l'estada a Sierra Nevada d'aquest estiu
Cinc fondistes catalans seleccionats per la RFEDI per a la concentració de Ramsau. Imatge d'arxiu de l'estada a Sierra Nevada d'aquest estiu Autor/a: FCEH
Del 4 a l'11 de setembre la RFEDI organitza la propera activitat de seguiment per a la disciplina d'esquí de fons que tindrà lloc a Ramsau am dachstein (AUT). Els seleccionats per la RFEDI per a participar en aquesta concentració han estat sis, dels quals cinc pertanyen a la FCEH.

Els seleccionats catalans són Paula Martínez (CENA), Gral Sellés (BELLVER), Francesc Colell (CEFUC), Maria Sellés (BELLVER) i Maria Iglesias (ANEC), fondistes de l'equip de tecnificació català de la FCEH. També ha estat seleccionada per la RFEDI la corredora aragonesa Alba Puigdefabregas. 

"Tenir 5 seleccionats de la FCEH és molt bona notícia perquè vol dir que s'ha fet i es continua fent una gran feina amb els equips", afirma el cap de comitè d'esquí de fons de la FCEH, Sadurní Betriu.

Segons la RFEDI, l'objectiu d'aquesta concentració de seguiment a Ramsau és testar i col·laborar en la programació esportiva dels joves esportistes de la disciplina d'esquí de fons. Aquesta concentració és la continuació de les altres dues que ja s'han realitzat a Sierra Nevada durant l'estiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista