Notícia

El Cúrling arrela a Catalunya i demà comença un campionat amb 10 equips

Deu equips lluitaran al Campionat de Catalunya aquest diumenge a Barcelona

Demà comença el Campionat de Cúrling de Catalunya
Demà comença el Campionat de Cúrling de Catalunya Autor/a: Albert Castellar
Tot i que a Catalunya la implantació del cúrling és recent, aquest esport d'hivern hi ha arrelat i amb més força del que podria semblar. Des que l'any 1999 es va crear el primer club a Catalunya i a Espanya, el Club de Cúrling Igualada, l'expansió i arrelament geogràfic ha estat una constant. Demà comença a Barcelona un campionat amb 10 equips.


El primer cap de setmana de setembre el Cúrling arrenca temporada de competició amb un Campionat de Catalunya amb deu equips participants.

Aquest diumenge 4 de setembre se celebra a la pista de gel del FC Barcelona el Campionat de Catalunya de Cúrling de la temporada 2016-2017. Hi participen un total de deu equips: Sporting l'Olla A, Ceva A, Barcelona A, Jaca, Sporting l'Olla B, Ceva B, Barcelona B, Sporting L'Olla C, l'andorrà The Walking Stones i el Barcelona C,   que competiran per assolir el podi català durant tres rondes de partits en sistema Schenkel.

La primera ronda es fixarà prèviament mitjançant sorteig i les altres dues es determinaran en funció de la classificació provisional. Els partits donaran el tret de sortida a les 9:30h, 12:30h i 16:00 h.

Es lliuraran medalles i un trofeu als tres primers equips classificats.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny