Notícia

Cauen Penitentes i Nevados de Chillán

Les altes temperatures fan tancar portes a dues estacions andines

Penitentes va acomidar ahir la temporada 2016 tot i disposar de neu en quantitat en les cotes altes. Imatge d'arxiu.
Penitentes va acomidar ahir la temporada 2016 tot i disposar de neu en quantitat en les cotes altes. Imatge d'arxiu. Autor/a: Penitentes
Tot i no ser excepcional tampoc és habitual que dues estacions d'esquí andines tanquin portes a principis de setembre. Ahir diumenge van acomiadar la temporada Nevados de Chillán, a Xile, i Penitentes, a l'Argentina.


La temporada de neu va acabar ahir 4 de setembre per a dues estacions d'esquí de l'hemisferi sud. Les altes temperatures han propiciat que Nevados de Chillán, a Xile, i Penitentes, a l'Argentina, acomiadessin ahir la temporada. 

A l'estació xilena les precipitacions de neu hi van arribar tot just a mitjans de juliol, quan el més habitual és que a mitjans de juny ja es puguin obrir instal·lacions. En el comunicat enviat ahir no es descarta reobrir pistes si les precipitacions tornen a visitar les pistes i ho fan de forma generosa.

Pel que fa a Penitentes la temporada va començar a inicis del mes de juny (dia 11) però les altes temperatures dels darrers dies han fet que la cota baixa de l'estació se n'hagi ressentit en excés. Segons els comunicat oficial i les respostes enviades als seus clients a la pàgina de Facebook oficial de l'estació, s'ha optat per tancar instal·lacions i donar la temporada 2016 per acabada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny