Notícia

Boí Taüll, la primera en anunciar les novetats per a la temporada 2016-17

L'estació de l'Alta Ribagorça incorpora una nova trepitjaneus, sistema de forfets mans lliures i millores en la innivació

Boí Taüll, la primera en anunciar les novetats per a la temporada 2016-17
Boí Taüll, la primera en anunciar les novetats per a la temporada 2016-17 Autor/a: Boí-Taüll
Malgrat la calor excepcional que està fent aquest setembre, i que fa que gairebé ningú pensi que ens trobem a menys de 100 dies perquè comenci una nova temporada d'esquí, el cert és que les estacions han començat el compte enrere per deixar-ho tot a punt per a la reobertura.
De moment s'ha començat amb la campanya de promocions per venda anticipada de forfets de temporada, un fet habitual dels mesos de setembre, octubre i novembre. Boí Taüll és la primera en fer-ho i des de fa uns pocs dies ha posat en marxa la venda de forfets de temporada adult i infantil. Els descomptes varien a l'alça en funció de l'avançament del calendari.

Nova trepitjaneus i sistema forfet Axxes

La campanya iniciada a menys de tres mesos de la reobertura també serveix per anunciar algunes les novetats que s'incorporen a l'estació. Per a aquesta temporada l'estació de l'Alta Ribagorça incorpora una nova trepitjaneus (no s'especifica model), un fet que que permetrà renovar i posar al dia el parc de màquines, ja iniciat la temporada passada amb la compra de dues trepitjaneus Prinoth equipades amb cable per a grans pendents.
També s'ha anunciat que els remuntadors tindran control automàtic de lectures amb el sistema Axess, coneguts com a "targeta mans lliures" i una inversió destinada a millores en el sistema d'innivació.

Més informació a: www.boitaullresort.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny