Notícia

L'equip femení andorrà, de pretemporada a La Parva

L’equip A masculí de la Federació andorrana marxa camí d'Ushuaia

Sara Raméntol, en competició a La Parva, Xile
Sara Raméntol, en competició a La Parva, Xile Autor/a: FAE
L’equip femení d’esquí alpí, amb Mireia Gutiérrez, Carmina Pallàs i Sara Raméntol, continua la pretemporada a Xile i en aquesta ocasió és a la Parva, on està posant a punt les disciplines de velocitat tant en supergegant com en descens.
A més de les sessions preparatòries prèvies organitzades pel cos tècnic de la federació que han estat realitzant els últims dies amb aquestes disciplines, s’han fet també dos entrenaments oficials de descens corresponents a la prova que es fan entre ahir i avui (canvi horari amb Sud-Amèrica) del descens de la Copa de Sud-Amèrica.

Així, en un dels entrenaments oficials de descens, disputat abans d'ahir dia 5, Carmina Pallàs ha estat la tercera classificada amb 1.24.61, a 2.61 del millor temps, que ha estat per a la txeca Ester Ledecka amb 1.22.00. En la 6a posició ha finalitzat Mireia Gutiérrez amb 1.26.28, a 4.28, mentre que en la 12a ha acabat Sara Raméntol amb 1.28.40, a 6.40.
En l’altre entrenament oficial de descens, Pallàs ha estat quarta amb 1.23.30, a 2.56 de la més ràpida, que també ha estat la txeca Ledecka amb 1.20.74. Pallàs ha acabat a 0.38 de la tercera posició que ha estat per a l’argentina Macarena Simari Birkner. Així mateix, en la 7a posició ha acabat Sara Raméntol amb 1.24.69, a 3.95 de la millor, i en la 13a Mireia Gutiérrez, amb 1.27.44, a 6.70.

Alpí: L’equip A masculí, camí d'Ushuaia

L’equip masculí A de la Federació inicia a partir del pròxim dijous dia 8 de setembre una llarga estada de pretemporada a Ushuaia. L’equip serà a l'Argentina fins el 2 d’octubre, dia en què arribaran de tornada.

L’expedició estarà formada per tot l’equip A al complet, amb Marc Oliveras, Josh Alayrach, Joan Verdú, Àxel Esteve, Robert Solsona, Xavi Salvadores, Matías Vargas i Kevin Courrieu. A més, s’hi afegeix el corredor del B, Arià Missé.

Fons: Esteve i Vila, a la Copa del Món de roller

L’equip de fons de la Federació també és a ple rendiment després de la preparació de la pretemporada. El pròxim cap de setmana tant Irineu Esteve com Carola Vila disputaran les proves de la Copa del Món de roller-ski de Trento-Monte Bondone, a Itàlia.
L’expedició viatjarà divendres 9, per competir dissabte en les proves de modalitat clàssic, mentre que diumenge seran les curses de patinador.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny