Notícia

Àlex Puente, un aranès amb un ull a la Copa d'Europa i l'altre a Baqueira Beret

"El meu objectiu per a la temporada 16-17 és estar entre els 30 millors en Copa d'Europa"

El jove esquiador aranès d'alpí, de 22 anys, espera arribar al 100% a l'inici de la nova temporada, on espera baixar els seus punts FIS i classificar-se per al Mundial de St Moritz (Suïssa).
El jove esquiador aranès d'alpí, de 22 anys, espera arribar al 100% a l'inici de la nova temporada, on espera baixar els seus punts FIS i classificar-se per al Mundial de St Moritz (Suïssa). Autor/a: Diaridelaneu.cat
El jove esquiador aranès d'alpí, de 22 anys, espera arribar al 100% a l'inici de la nova temporada, on espera baixar els seus punts FIS i classificar-se per al Mundial de St Moritz (Suïssa).


Quin balanç fas de la passada temporada?
Ha estat una temporada complicada. En cap moment vaig aconseguir tenir la confiança necessària i, com a conseqüència, no vaig poder concretar cap dels objectius que em vaig proposar. Tot i això, crec que m'ajudarà per aprendre dels errors i anar madurant com a esportista.

Què n'esperes d'aquesta pretemporada?
Doncs poder preparar-me de la millor manera possible, tant en l'aspecte físic com tècnic per arribar a l'inici de la temporada al 100%, ja que aquest ha de ser un any important per a mi.

On teniu programada la pretemporada?
Vam començar a entrenar a Les Deux Alpes (França) al juny; al juliol vam estar a Saas-Fee (Suïssa), a la Casa Espanya, i en l'indoor de Amnéville (França); a l'agost una altra vegada a Saas-Fee i al setembre estem entrenant a Ushuaia (Argentina).

Quins són els teus objectius esportius (resultats) per al 16-17?
Els meus objectius per a la temporada 16-17 són obtenir dorsal propi a la Copa d'Europa en alguna disciplina, el que significa estar entre els 30 millors; baixar els meus punts FIS, almenys per sota de 15 i classificar-me per al Mundial de St Moritz (Suïssa).

QÜESTIONS PERSONALS

Edat:
22
Lloc de naixement i residència: Barcelona i Vielha (Val d'Aran).
Club i Federació Autonòmica: CAEI i FCEH.
Un lloc ideal per viure: Val d'Aran.
Una estació preferida (1 a Espanya / 1 al món): en ambdós casos, Baqueira Beret.
Què fas quan no esquies? Estar amb amics, família i entrenament físic.
Estudis? 2on d'ADE.
Música? No tinc un gust musical definit.
Gos o Gat? gos
Alguna mania en competició? no
I una virtut? Competeixo millor que entreno.
Patrocinadors personals: Programa Podium, Steffen-S1, Torisme Val d'Aran, Rossignol, Lange i Shred.


Adjuntem nota de premsa editable en Word i dues imatges d'Alex Puente. Crèdit de foto d'Alex Pont esquiant: Fotografia Barri http://www.fotobarrio.es/. Crèdit de foto Photocall: RFEDI.
Hashtags recomanats: #rfedialpino #spainsnow

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny