Notícia

La FCEH renova el seu acord de col·laboració amb LEKI

LEKI és el primer fabricant de bastons d'esquí del món

La FCEH renova el seu acord de col·laboració amb LEKI
La FCEH renova el seu acord de col·laboració amb LEKI Autor/a: FCEH
Gràcies a aquest acord els equips de tecnificació d’esquí alpí de la FCEH gaudiran del millor material d’esquí fabricat amb l’última tecnologia del mercat.


La FCEH ha renovat el seu conveni de col·laboració amb LEKI, el primer fabricant de bastons del món, que per tercer any consecutiu equiparà als esportistes de l’equip d’Alt Rendiment d’Esquí Alpí. Leki vestirà als esportistes tecnificats de l’equip alpí amb guants, bastons i proteccions fabricats amb la darrera i millor tecnologia del món de la competició, al nivell dels millors esquiadors de la Copa del Món.

Segons Eudald Casabella, Director General de MD Viper, s.a., “LEKI sempre ha estat una marca implicada internacionalment amb les principals federacions, i amb el món de la competició, acompanyant els millors esquiadors. Per a la nostra empresa MD Viper, s.a., com a distribuïdora d’aquesta prestigiosa marca des de fa més de 25 anys en el mercat espanyol, és un plaer i orgull col·laborar amb la FCEH, seguint l’exemple de la marca”.

Leki equipa a més del 50% dels millors corredors del món de l’esquí, i en alguns països a més del 90%. Ha esdevingut un dels millors col·laboradors en totes les disciplines de les competicions d’esquí alpí, així com d’esquí de fons. La marca s’ha dedicat plenament al desenvolupament de innovacions, fins a convertir-se en el líder mundial de producció de bastons per l’esquí, el trekking i el hiking. Els bastons estan dissenyats en col·laboració amb guies de muntanya certificats i atletes d'alt nivell. Leki Lenhart GmbH és coneguda arreu del món de l'esquí, senderisme i nordic walking per les seus bastons i guants.
 
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial