Notícia

La Molina tindrà obert el Bike-Park fins el 16 d'octubre

Aquest dissabte s'hi organitza la Super DH Challenge

La Molina tindrà obert el Bike-Park fins el 16 d'octubre
La Molina tindrà obert el Bike-Park fins el 16 d'octubre Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Molina acaba d'anunciar l'obertura del Bike Park fins el 16 d'octubre. Aquest fet extraordinari converteix la temporada d'enguany en la més llarga de la història del Bike Park a La Molina.


Encara queda temporada per davant al Bike-Park de La Molina. Fins al 16 d'octubre es podran gaudir de les 13 pistes de descen i del circuit d'enduro per a BTT i MTB. Ara bè, des de l'11 de setembre el Bike Park i el Centre d'Activitats tanca durant la setmana però obriran cada cap de setmana amb els serveis de telecadira, parc d'aventura, tubbing i inflables.

Super DH Challenge el 17 de setembre

D'altra banda aquest cap de setmana s'organitza la Super DH Challenge de La Molina. Els participants tindran tot un dia per fer el seu millor crono en tots els nivells i al final de la jornada s'anunciaran els guanyadors. No cal que s'estigui federat per participar-hi, la prova és oberta a tothom. Veure condicions i inscripcions en aquest enllaç.

Concurs I tu? Com estàs vivint #LaMolinaBikePark

A La Molina Bike Park tenen  ganes de veure com estan vivint els bikers aquesta llarga temporada de MTB, les seves experiències i moments èpics, els seus salts memorables i caigudes èpiques, i per això que van activar al Facebook de La Molina el concurs "I tu, com vius #LaMolinaBikepark?". Entre els al·licients hi ha la possibilitat de guanyar forfets per muntar a La Molina Bike Park la temporada 2017, per esquiar o surfejar la temporada d'hivern que s'acosta i un descompte especial en la inscripció a la propera edició del ja conegut esdeveniment La Molina Chicken Run 2017. Els guanyadors seran els autors de les tres fotografies més votades. Per a això, només caldrà pujar una fotografia a les xarxes socials de twitter o instagram amb el hashtag #LaMolinaBikepark i esmentant els perfils socials en aquestes xarxes @lamolinaski (instagram) i @snowlamolina (twitter) o bé a través de Facebook de l'aplicació instal·lada per al concurs. El concurs estarà obert a partir del proper dijous 22 de setembre a la pàgina de facebook de La Molina.

Més informació a: www.turismefgc.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny