Notícia

L'andorrana Mimí Gutiérrez, segona a l’eslàlom de la Copa de Sud-Amèrica

La prova s’ha disputat a Cerro Castor, Ushuaia, a l'Argentina.

Imatge d'arxiu. L'andorrana Mimí Gutiérrez, segona a l’eslàlom de la Copa de Sud-Amèrica
Imatge d'arxiu. L'andorrana Mimí Gutiérrez, segona a l’eslàlom de la Copa de Sud-Amèrica Autor/a: Francis Bompard / Agence Zoom
L’equip femení d’esquí alpí d'andorra ha tornat a la competició amb la disputa de la Copa de Sud-Amèrica d’eslàlom. Mireia Gutiérrez ha acabat en la segona posició. La prova s’ha disputat a Cerro Castor, Ushuaia, a l'Argentina.

Gutiérrez ha finalitzat en la segona posició amb un temps de 1.21.09, això és a 1.62 de la guanyadora, la francesa Adeline Baud Mugnier (1.19.47). En la tercera posició, tancant el podi, va acabar la francesa Clara Direz, amb 1.21.14.

Per la seva part, Sara Raméntol va ser 11a amb un crono de 1.25.34, a 5.82 de la vencedora, mentre que Carmina Pallàs va finalitzar en la 14a plaça amb 1.25.44, a 5.97, Sissi Hinterreitner 16a amb 1.25.95, a 6.48, i Mariona Raméntol 23a, amb 1.31.90, a 12.43.

Igualment, també es va disputar un eslàlom FIS a la mateixa estació xilena, amb la francesa Baud Mugnier novament guanyadora, i amb Hinterreitner com la millor andorrana en la 12a posició, amb un crono de 1.27.81, a 6.65 de la vencedora. Sara Raméntol no va acabar la segona mànega, i Mariona Raméntol va quedar fora en la primera.

Alpí: Els equips B, de preparació a l’Stelvio

Els segons equips masculins i femenins de la FAE són des del passat dia 24 en una estada de pretemporada a l’Stelvio. La presència de les dues estructures serà fins el pròxim 2 d’octubre.

Per part de l’equip femení, l’expedició la formen les esquiadores Clàudia Mijares, Aina Cinca i Candelaria Moreno (de primer any). Pel que fa a l’equip masculí, està format per Jan Sasplugas, Albert Pérez, Àlex Rius, Pol Suárez, Lucas López, Joaquim Rodríguez, Cerni Mesa i els esquiadors de primer any Bartumeu Gabriel i Nicolàs Castro.

Igualment, la FAE ha desplaçat esquiadors tecnificats: Xènia Rodríguez i Carla Mijares, i Xavier Cornella, Pau Plana, Arnau Mas, Oriol Sebastià, Albert Torres i Francesc Martí.
L’expedició la completen els diferents tècnics: David Fillet, Carlo Bagnod, Eric Toussaint, Dan MacPartland i Xavi Coll.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny