Notícia

El projecte de reobrir La Tuca no contempla recuperar-la com a estació d'esquí

La proposta en estudi vol desvincular-la expressament de projectes urbanístics i dels esports de lliscament sobre la neu

Imatge d'arxiu d'una postal de La Tuca. El projecte de reobrir La Tuca no contempla recuperar-la com a estació d'esquí
Imatge d'arxiu d'una postal de La Tuca. El projecte de reobrir La Tuca no contempla recuperar-la com a estació d'esquí Autor/a: Postal
Activitats com túbing, parapent, pont tibetà,  pònting o bungee jumping, bicicleta o trineus són algunes de les 40 activitats que preveu el projecte de reobertura de La Tuca. Però, i de neu? Raquetes i motos, però, de moment tot apunta a que no s'hi podran practicar esports de lliscament com l'esquí alpí o nòrdic. De fet aquest és un dels objectius estratègics de la proposta: desvincular-la expressament de projectes urbanístics i dels esports de lliscament sobre la neu.

Això és el que preveu el projecte de reobertura de l'antiga estació d'esquí de La Tuca, i que ahir avançava el diari Segre i avui ho fa la revista Arannau.

Per fer realitat el projecte, el Conselh ha encarregat un estudi i un pla de negoci segons el qual el conjunt d’inversions puja als 15 milions d’euros, la meitat destinats a un telecabina que haurà d'unir La Tuca amb Vielha o Betren. A part, el projecte també preveu que s'hi faci un parc d’aventura, una granja d’animals, serveis de restauració, botigues i allotjaments.

Segons informen els dos mitjans, Segre i Arannau, hi ha dues societats que han mostrat interès per participar en aquesta iniciativa.
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial