Notícia

Bones notícies per a la possible candidatura Jocs d'Hivern de Barcelona

Mònica Bosch, nomenada directora general de la FCEH

Mònica Bosch, nomenada directora general de la FCEH
Mònica Bosch, nomenada directora general de la FCEH Autor/a: FCEH
Mònica Bosch, directora general de la FCEH, ja ha declarat que "treballarem per tenir-ho tot a punt el dia que tornem a activar el projecte olímpic a Catalunya"


Mònica Bosch i Forrellad ha estat nomenada directora general de la FCEH, un càrrec que la Junta Directiva de la FCEH ha volgut integrar en l’estructura de la Presidència aquesta nova temporada 2016-17. Amb experiència en el món de la gestió esportiva com a responsable d’esports de l’Oficina Tècnica de la candidatura olímpica Barcelona Pirineus 2022/2026, Mònica afronta el repte de professionalitzar la direcció esportiva de la FCEH. "Creiem fermament que la seva arribada enriquirà i perfeccionarà la feina d’aquesta FCEH i ens ajudarà a assolir l’excel·lència que anem perseguint des que vam començar", assegura el president de la FCEH Oscar Cruz.

Mònica Bosch ha estat esquiadora de la Copa del Món d’esquí alpí i esportista olímpica a Lillehamer 94 i Nagano 98 i acumula una llarga experiència en la gestió esportiva especialitzada en les disciplines de neu i gel. Durant els cinc anys que ha estat implicada en el projecte olímpic Barcelona Pirineus, destaca la seva participació en la redacció i elaboració del Pla estratègic dels Esports d’Hivern a Catalunya i l’organització de les dues edicions del ISU Grand Prix de patinatge artístic celebrades a Barcelona.

Com a directora d’esports de l’oficina tècnica de la candidatura olímpica Barcelona Pirineus, Mònica Bosch mantenia un contacte constant i molt proper amb la FCEH per desenvolupar plegats projectes i accions que ajudessin a promocionar i millorar els esports d’hivern a Catalunya. “Recordo que m’era fàcil dir: la Federació hauria de fer això, la Federació hauria de fer allò, etc. Recordo que el primer dia que el president Oscar Cruz em va proposar aquesta feina em va dir: tot això que ens deies que havíem de fer, ara tindràs l’oportunitat de fer-ho… i així em va convèncer!".

La directora de la FCEH inicia aquesta nova etapa amb molta il·lusió i respecte. “És un nou repte professional dins dels esports que tant m’han aportat a la meva vida, ja sigui en la meva etapa com a esportista com en la meva etapa professional a l’oficina tècnica. Espero poder aportar la meva experiència per ajudar en el desenvolupament dels esports d’hivern. Des de la FCEH treballarem per tenir-ho tot a punt el dia que tornem a activar el projecte olímpic a Catalunya", assegura Mònica Bosch, qui també ha col·laborat en la realització del Plan Estratégico de los Deportes de Invierno en España de la RFEDI.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny