Notícia

Andorra assessorarà Sotxi en turisme d'esquí i natura

Principi d'acord per un conveni de col·laboració entre Ski Andorra i l'estació russa de Sotxi

Ski Andorra assessorarà Sotxi en en turisme de muntanya, neu i natura. Imatge d'arxiu de Grandvalira.
Ski Andorra assessorarà Sotxi en en turisme de muntanya, neu i natura. Imatge d'arxiu de Grandvalira. Autor/a: Diaridelaneu.cat

Aquest cap de setmana, el ministre de Turisme i Comerç del Govern andorrà, Francesc Camp, ha participat en el Fòrum Internacional d'inversió turística realitzat a Sotxi, Rússia. Durant la seva participació al Fòrum, Camp ha signat una carta d'intencions, amb el director del Departament Comercial de NPJSC Krasnaya Polyana Ressort, Dimitrii Anfinogenov, perquè es realitzi un conveni de col·laboració entre Ski Andorra i l'estació russa de Sotxi, una de les més reconegudes mundialment després d'acollir els Jocs Olímpics d'hivern el 2014.

El ministre ha explicat l'experiència turística d'Andorra, pel que fa al turisme de muntanya, neu i natura, durant la seva intervenció en un dels debats organitzats pel Fòrum, aquest dissabte. A més, durant la seva estada a la localitat russa, Camp s'ha reunit amb diferents operadors turístics del país interessats amb Andorra, per tal de portar clients a esquiar durant la temporada d'hivern, un dels nínxols de mercat dels darrers anys.

El Fòrum Internacional d'inversió turística ha estat un esdeveniment de màxima importància pel turisme rus, ja que en ell s'han tractat aspectes relacionats amb el futur del sector, en relació al mercat interior o la captació de mercat internacional, com podria ser el cas d'Andorra. Precisament, el primer ministre rus, Dimitry Medvedev va ser l'encarregat d'inaugurar el Fòrum, aquest divendres.

D'ANA

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Personalitzem les fundes protectores des de la primera unitat''
Jaime Aranguren Bernal Fabricant fundes protectores de màscares

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


71%


14%


7%


7%

14 vots