Notícia

Grandvalira és l’estació que ofereix més km esquiables a un preu competitiu

El forfet de temporada 2016-2017 incorpora 8 dies addicionals d’esquí respecte a la temporada pasada

Grandvalira és l’estació que ofereix més km esquiables per un preu  més competitiu. Imatge d'arxiu.
Grandvalira és l’estació que ofereix més km esquiables per un preu més competitiu. Imatge d'arxiu. Autor/a: Grandvalira
Grandvalira ha posat a la venda aquest cap de setmana el forfet per la temporada 2016-2017, que ja es pot adquirir a través de la seva pàgina web http://www.grandvalira.com/ca/forfet-de-temporada. Un any més, el domini més gran del sud d’Europa torna a prioritzar l’experiència dels seus clients més fidels oferint-los més de 40 avantatges en descomptes fora i dins de l’estació per la compra anticipada del nou forfet. Una mostra més que Grandvalira segueix reinventant-se cada temporada per a millorar l’estada dels seus clients.


La temporada 2016-2017 començarà el 26 de novembre i finalitzarà el 17 d’abril, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Enguany doncs, el forfet de temporada permet l’accés lliure a la totalitat del domini durant 143 dies, 8 més que l’any precedent, per un preu de 610€ o el que és el mateix, 4,26€ per dia d’esquí. El domini pirinenc ajusta així, les seves tarifes en línia amb les importants inversions realitzades any rere any per a millorar les seves pistes, serveis i atenció al client.

Grandvalira es posiciona com l’estació de la Península Ibèrica que ofereix el domini esquiable més gran per un preu més competitiu. En total, 210 km de pistes als que s’hi han de sumar les extensions esquiables de les estacions franceses de Gavarnie i Hautacam, accessibles de manera il·limitada amb el forfet de temporada del domini més gran del sud d’Europa.

Aquest preu promocional (610€) estarà disponible fins el 20 de desembre per a les vendes a través del web del domini que es realitzin fora del Principat. A partir d’aquesta data, els usuaris podran adquirir-lo per 793€, la mateixa tarifa que en la temporada precedent.

Preu promocional per a tothom

El domini pirinenc torna a aplicar aquest descompte avantatjós a tots els membres de la família. Així, els júniors (de 12 a 17 anys) podran adquirir el forfet de temporada per 555€ i els nens (de 16 a 11 anys) per 440 €. El descompte també s’aplica a les modalitats de dilluns a divendres (490€ adults, 440€ júniors i 350€ nens).

Per la seva banda, els sèniors amb edats compreses entre els 65 i els 69 anys podran adquirir el forfet de temporada per un preu promocional de 230€ fins el 20 de desembre, i els menors de 6 anys i els majors de 70 anys continuaran gaudint de l’accés gratuït a tota l’estació.

Els residents a Andorra, també es beneficien de preus especials i podran adquirir el forfet de temporada per un preu reduït de 285€. Els residents a la parròquia de Canillo i els sèniors del Principat enguany podran gaudir de la totalitat del domini per un preu especial de 220€ i 222€ respectivament. Pel que fa als empadronats a les comarques de proximitat de la Cerdanya i l’Alt Urgell, ho faran per un preu de 555€ (adults), 520€ (júniors) i 410€ (nens).

Finalment, el domini segueix oferint altres modalitats de forfets amb preus reduïts com el de Freestyle, que dóna accés a tots els snowparks per un preu de 335€, i el forfet de vianant amb un cost de 140€.

Més de 40 avantatges dins i fora del domini

Els clients que realitzin la compra del forfet de temporada també es beneficiaran d’altres importants avantatges exclusives. Grandvalira vol premiar així la fidelitat d’un col·lectiu que l’any passat va representar al voltant d’un 10% dels dies d’esquí del domini. Un dels principals beneficis és la possibilitat de realitzar un pagament fraccionat si la compra s’efectua abans del 25 de novembre. Els esquiadors que obtinguin el seu forfet a través del web o per qualsevol dels canals de venda també podran gaudir d’un 5% de descompte en la renovació del seu forfet de la temporada 2015-16, així com 1 invitació per a convidar a un amic a gaudir del domini.

A més, l’estació més gran del sud d’Europa ofereix més de 40 avantatges en descomptes i serveis dins i fora de l’estació com ara activitats d’oci, classes d’idiomes, serveis de salut i forfets gratuïts a d’altres estacions dels Alps suïssos i del sud de França.

Com a novetat d’aquest any, també cal destacar la possibilitat de fer servir la firma electrònica en el procés de compra online i en cas de pagament fraccionat.

Més informació al web:  http://www.grandvalira.com/ca/forfet-temporada.

FORFETS DISPONIBLES A: https://fanatics.grandvalira.com
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny