Notícia

Totes les novetats del CANM-Cerdanya per a la temporada 2016-17

Programa de tecnificació conjunt amb la FCEH, amplien els cursos d’escola, baixen preus i també canvi d'equipacions per a tècnics i equips de velocitat

Totes les novetats del CANM-Cerdanya per a la temporada 2016-17. El Club inicia la temporada amb empenta i novetats
Totes les novetats del CANM-Cerdanya per a la temporada 2016-17. El Club inicia la temporada amb empenta i novetats Autor/a: Diaridelaneu.cat
La temporada 2016-17 comença amb empenta i força novetats al Club Alpí Núria-Masella Cerdanya. Per a aquesta temporada el Canm-Cerdanya amplia la seva oferta de cursos d’escola i competició, amb l’objectiu d’oferir una carta de serveis més àmplia, més completa i d'acord amb la demanda actual.


Competició

Pel que fa a competició aquesta temporada el CANMC consolida el seu programa de tecnificació apostant decididament per augmentar la càrrega horària del programa fins a les “600 hores”, combinant l’entrenament en neu amb la preparació física.

L’acord pioner de col·laboració amb la Federació Catalana d’esports d’hivern a Cerdanya, fa que  els 5 corredors del Club que participen del programa de tecnificació del propi club passin a formar part com equip B del programa de tecnificació de la federació Catalana d’esports d’hivern. Aquest programa es  desenvolupa amb 11 corredors, 6 tecnificats de la FCEH ( equip A), i 5 del propi Club ( equip B ). “La col·laboració entre el CANMC i la FCEH ens ha permès crear un grup de treball que esdevindrà la punta de llança dels equips de competició, encapçalat per Xavi Bondia (CANM/FCEH) i Esther Noguera (FCEH), i tutelat per en Pep Serra, Dir.Tècnic  del CANMC. “Des la direcció tècnica acceptem aquest repte amb moltes ganes i il·lusió amb la voluntat que sigui una formula per a què tots els clubs de Cerdanya s’hi puguin sumar”, ha senyalat Pep Serra, Director Tècnic del CANMC.

El Club manté els seus programes de competició a les categories d’Alevins (U10-U12), Infantils (U14-U16), Juvenils i Sènior (U18-U21), així com la categoria d’Interclubs, una de les fórmules amb més èxit en els darrers anys. També reforça i consolida la categoria de Màsters amb un programa més adaptat a les particularitats dels més grans i comptarà amb la incorporació d’un dels pesos pesants de l’esquí català. Qui serà?
Com a novetat, els tècnics del Club estrenaran nous equips, de Descente, i els corredors disposaran d’un nou model de mono de competició, que recupera els colors originals del Club: groc i blau.

Escola

Pel que fa a la secció d’Escola, que té per objectiu promoure les bases d’una cantera ferma de futurs corredors, la programació dels cursos de temporada per als més petits (“Minis” i “preMinis”) s’ha dissenyat per donar resposta a la demanda real de les famílies, tant en preu, més competitiu, com en calendari, més flexible.

També s’amplien els cursets temporals: el clàssic de 8 dies (dissabtes o diumenges) passa a ser de 10 dies, i el curset de 16 dies (dissabtes i diumenges), passa a ser de 20 dies. “D’aquesta manera, donem plena continuïtat a uns cursets que engeguen tot just després de Reis i duren fins el 12 de març, pensats especialment per aquelles famílies que fan una temporada més curta, però més intensa” ha declarat Albert Aran, responsable comercial CANMC.

Amb l’objectiu d’ampliar al màxim les possibilitats dels esquiadors, també han preparat un curset de “SuperPuríssima”, que contempla "tot l’aquaducte", és a dir, del 5 a l'11 de desembre, per aquells afortunats que puguin gaudir-lo, a més de l’habitual curset de Puríssima (8 a l’11de desembre), Nadal (27 al 31 de desembre) i Reis (2 al 5 de gener).

Més informació a:

Web del club: www.canmc.org
Informació novetats de la temporada 2016-17a: temporada-canmc-2016-2017

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny