Notícia

RFEDI inaugura nova seu de la federació a Madrid

La cadena hotelera proporciona a la RFED Ia nova seu de l'entitat, ja en funcionament

A la inauguració van assistir responsables del Consell Superior d'Esports, Comitè Olímpic Espanyol i federacions territorials d'esports d'hivern.
A la inauguració van assistir responsables del Consell Superior d'Esports, Comitè Olímpic Espanyol i federacions territorials d'esports d'hivern. Autor/a: RFEDI
Aquest dimecres 5 d'octubre, la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI) va inaugurar la seva nova seu a AC Hotels, concretament a l'hotel ubicat a l'Avinguda Turó de l'Àguila, 15-17, a Sant Sebastián de los Reyes (Madrid). El trasllat de seu ha estat possible gràcies al patrocini de la cadena hotelera dirigida per Carlos Català.

A més de proporcionar allotjament a esportistes, entrenadors i personal de la federació, AC Hotels posa a disposició RFEDI unes àmplies oficines centrals amb el seu corresponent magatzem per a material dels equips. Aquest pas endavant s'emmarca dins dels objectius de reducció de la despesa a través de la consecució de recursos propis per mitjà d'esponsors.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial