Notícia

RFEDI inaugura nova seu de la federació a Madrid

La cadena hotelera proporciona a la RFED Ia nova seu de l'entitat, ja en funcionament

A la inauguració van assistir responsables del Consell Superior d'Esports, Comitè Olímpic Espanyol i federacions territorials d'esports d'hivern.
A la inauguració van assistir responsables del Consell Superior d'Esports, Comitè Olímpic Espanyol i federacions territorials d'esports d'hivern. Autor/a: RFEDI
Aquest dimecres 5 d'octubre, la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI) va inaugurar la seva nova seu a AC Hotels, concretament a l'hotel ubicat a l'Avinguda Turó de l'Àguila, 15-17, a Sant Sebastián de los Reyes (Madrid). El trasllat de seu ha estat possible gràcies al patrocini de la cadena hotelera dirigida per Carlos Català.

A més de proporcionar allotjament a esportistes, entrenadors i personal de la federació, AC Hotels posa a disposició RFEDI unes àmplies oficines centrals amb el seu corresponent magatzem per a material dels equips. Aquest pas endavant s'emmarca dins dels objectius de reducció de la despesa a través de la consecució de recursos propis per mitjà d'esponsors.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny