Notícia

Els japonesos ja tenen la vista posada a Baqueira

L'estació aranesa, cada cop més internacionalitzada en clients i projecció

La Val d'Aran, en el punt de mira dels japonesos. L'estació aranesa podria rebre fins a 20.000 esquiadors japonesos
La Val d'Aran, en el punt de mira dels japonesos. L'estació aranesa podria rebre fins a 20.000 esquiadors japonesos Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Val d'Aran rebrà aquest hivern 20.000 turistes japonesos que viatgessin a Baqueira Beret. Els turistes japonesos es desplaçaran amb un operador turístic japonès especialitzat en turisme de neu, actiu i d'interior.


Prop de 20.000 turistes japonesos viatjaran fins a l'estació d'esquí de Baqueira Beret. Així ho van apuntar fonts del sector durant un workshop entre empreses receptives i operadors turístics internacionals que va tenir lloc la setmana passada a Barcelona.

"L'objectiu és portar a 20.000 esquiadors, el perfil correspon al d'un viatger que busca experiències a l'interior i muntanya, no en ciutats", explica Xavier Espasa, director de l'Agència Catalana de Turisme (ACT).

El workshop celebrat la setmana passada a Barcelona, ​​la jornada Buy Catalunya, va reunir 150 operadors turístics de 38 mercats internacionals, que van dur a terme múltiples entrevistes amb 200 empreses i entitats del sector turístic català.

Bones previsions per a 2017

Després de les jornades, es van confirmar les bones previsions de cara a 2017. "La demanda evoluciona molt favorablement en els mercats emissors de proximitat com França, Regne Unit, Alemanya i els Països Nòrdics", indica Xavier Espasa.

Una demanda impulsada per operadors turístics de mitjà i petita grandària, especialitzats sobretot en productes com cicloturisme, turisme de natura, actiu, gastronomia i enoturisme. "Busquen paquets d'experiències diferents", indica el director de l'ACT.

A les jornades també van acudir operadors turístics de mercats de llarga distància com Taiwan i Nova Zelanda, "que busquen no productes de ciutat o Barcelona únicament, sinó que estan interessats en turisme actiu, enoturisme, gastronomia ... Fins i tot neu, com és el cas de l'operador turístic japonès que enviarà clients a la Val d'Aran ".

Pel que fa a Rússia, un mercat emissor que l'any passat es va contraure per la situació econòmica que travessa aquest país, aquest any s'observa una recuperació del 10%.

"Rússia encara està vivint una situació econòmica complicada, amb un tipus de canvi encara elevat. La recuperació que s'observa aquest any és petita, tot i que constant ", conclou el director de l'ACT, en una nota de prema recollida pel web especialitzat en turisme, Hosteltur.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny