Notícia

Les estacions d'esquí franceses unificaran els uniformes dels pisters

Aquest és una dels objectius assolits al Congrés d'estacions d'esquí franceses celebrat la setmana passada a Nantes

Pisters de l'estació de Cambra d'Ase (Cambre d'Aze)
Pisters de l'estació de Cambra d'Ase (Cambre d'Aze) Autor/a: Diaridelaneu.cat
Primer ho faran amb un logotip identificatiu unitari i tot seguit amb un uniforme que serà el mateix a totes les estacions franceses. Aquests són dos dels objectius que s'han marcat les estacions veïnes i l'objectiu és ben clar: que els esquiadors puguin identificar fàcilment els pisters sigui quina sigui l'estació que visitin.

A les grans estacions de França els pisters són requerits amb més freqüència que no pas a les estacions catalanes o espanyoles, no només per sol·licitar els seus serveis quan algú es fa mal, sinó que també se'ls requereix per demanar informació sobre els sectors oberts a les estacions, l'estat de la neu o les combinacions de remuntadors per anar i tornar d'un sector a un altre.

Aquesta és, entre altres, una de les conclusions i objectius que es van acordar en el congrés anual que cada any organitzen els dominis esquiables a França. Aquest any el congrés es va organitzar a Nantes i també es va posar sobre la taula la necessitat d'incrementar el personal en els centres de serveis mèdics i millorar-ne les prestacions, sobretot tenint present que aquest és un tema molt valorat pels clients xinesos i brasilers, cada vegada més assidus a les estacions veïnes.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 




Editorial







giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny