Notícia

Resultats del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà

El millor equip català del Bonspiel a Puigcerdà va ser el Barcelona Navarro que es va quedar a les portes del podi amb un 4t lloc

Imatges de l'11è Trofeu Vila de Puigcerdà de Cúrling 2016
Imatges de l'11è Trofeu Vila de Puigcerdà de Cúrling 2016 Autor/a: FCEH
Celebrat el Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà amb 11 equips catalans. El millor equip català del Bonspiel a Puigcerdà va ser el Barcelona Navarro que es va quedar a les portes del podi amb un 4t lloc. El millor local va ser el Puigcerdà Carlit amb un 11è lloc.


Els dies 7, 8 i 9 d’octubre es va celebrar a Puigcerdà l’onzena edició del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de Cúrling amb la participació de 24 equips, 11 catalans. En total van prendre part del torneig combinats de nou nacionalitats diferents, fet que posiciona aquest trofeu com un dels més importants del sud d’Europa.

La competició va arrencar el divendres dia 7 a les 16 h de la tarda i es van desenvolupar diverses rondes de partits fins el diumenge dia 9 a les 14:15 h que va tenir lloc la final. Després de tres dies intensos de competició, l’equip Genève Lully va pujar al graó més alt del podi. Els suïssos van estar acompanyats al podi per l’equip suec Sundbyberg i pels escocesos Gourock DW, en segona i tercera posició respectivament. En quart lloc va quedar l'equip català Barcelona Navarro.

Aquesta edició consolida la competició que va acollir un gran número de nacionalitats participants: EEUU, Escòcia, Suïssa, França, Suècia, Andorra, Mònaco, Euskadi i Catalunya. Tots els participants van destacar l’excel·lent organització del campionat així com el bon estat del gel. "No es troben gaires bonspiels per europa i pel món amb una participació de tantes nacionalitats i aquest fet ens fa estar molt contents. Pel que fa als equips catalans la valoració es molt bona perquè vam participar un total d'onze i aixó demostra que la disciplina té bona salut a casa nostra", explica Carles de Moxó, President de Cúrling Puigcerdà Pànxing.

El club local va participar amb quatre equips, dels quals el més ben classificat va ser el Puigcerdà Carlit amb una 11a posició final. L’èxit d’aquesta edició ha estat gràcies a la tasca de tots els membres de Cúrling Puigcerdà Pànxing, així com la inestimable col·laboració del Club Poliesportiu Puigcerdà i també de les institucions que hi donen suport. "Aquest torneig per a Catalunya és molt important perquè ens posiciona en el món del Cúrling mundial. Any rere any treballem perquè la gent torni a Puigcerdà a jugar a Cúrling", conclou Carles de Moxó.


Classificació final

1. Genève Lully
2. Sundbyberg
3. Gourock DW
4. Barcelona Navarro
5. Morges
6. St. Paul CC
7. Sporting L'Olla Pepe
8. Gourock JM
9. Sporting L'Olla Cyril
10. Acura
11. Puigcerdà Carlit
12. Albertville
13. Puigcerdà La Tossa
14. Marseille MCC
15. Barcelona Aparicio
16. Barcelona Hinojosa
17. Harrikada
18. Puigcerdà Puigpedrós
19. Barcelona Morral
20. Barcelona Martín
21. The Roaring Stones
22. Puigcerdà-Mònaco
23. Morges Pilule
24. The Walking Stones

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny