Notícia

Així s'han preparat els equips catalans de neu aquest estiu

Des de juny els equips de neu de la FCEH han continuat els seus programes d’entrenament per preparar la temporada i arribar en les millors condicions possibles.

Equip femení de tecnificació d'esquí alpí de la FCEH a Saas Fee
Equip femení de tecnificació d'esquí alpí de la FCEH a Saas Fee Autor/a: FCEH
La Cerdanya, La Molina, el CAR de Sierra Nevada, el CAR de Sant Cugat i Saas Fee han estat els llocs d’entrenament dels esportistes dels equips masculins i femenins d’alpí. “Els grups han pogut treballar molt bé aquesta pretemporada, hem gaudit d’unes condicions de neu molt bones en general en les nostres estades a Saas Fee i estem molt contents de l’evolució de tots els equips”, explica Pep Pujol, Responsable Tècnic del grup femení, qui afegeix “La nova Casa España de la RFEDI un any més ha donat facilitats als nostres esportistes perquè puguin entrenar a la glacera de Suïssa de Saas Fee”.

L'equip d’esquí de fons també ha continuat la seva preparació aquest estiu diàriament a La Seu d’Urgell i ha realitzat dues concentracions a Sierra Nevada, una a Baronia Rialb i una altra a Baqueira Beret. La darrera concentració de l'equip ha estat de físic a la Val d'Aran "on s'ha treballat amb prioritat les sessions de rollerski, combinant sessions de tècnica amb sessions de vídeo, circuits d'agilitat i tirades llargues d'entrenament. També s'ha treballat la musculació i córrer i caminar per les muntanyes de la Vall d'Aran. La concentració va finalitzar el diumenge 9 d'octubre a la Pujada a la Rabassa d'esquí de rodes, primera prova del Campionat de Catalunya celebrada a Naturlàndia (Andorra)", explica el tècnic d'esquí de fons Marc Puigsubirà.

L’equip d’snowboardcross, integrat pels esportistes Joan Pascual i Marc Roure, ha realitzat concentracions en diferents localitzacions per a poder potenciar diferents aspectes en els entrenaments. Han estat a La Cerdanya, a Saas Fee i també al CAR de Sant Cugat treballant la coordinació i fent treball de control aeri i acrobàtic. L'equip a tornat a casa de la seva última concentració a Saas Fee on "els entrenaments en neu han anat molt bé,  han pogut entrenar perfectament el circuit que estava en molt bones condicions i gràcies al bon temps han pogut aprofitar tots els dies. Els nostres esportistes Joan Pascual i Marc Roure han compartit a Saas Fee entrenaments amb l'equip estatal i amb altres equips a la Casa Espanya", afegeix el tècnic de l'equip Alex Martín.

Programa Grup AN Val d’Aran

Marta Jiménez (GRANUEC)
Clara López (CAEI)
Anna Esteve (CEVA)
Núria Tornero (LMCE)
Silvia Vila (CANMC)
Miren Miquel (CAEI)
Ricard Ortega (LMCE)
Toni Puig (LMCE)
Marc Tabernero (LMCE)
Ferriol Llibre (MLEC)
Pol Robert (COPOS SKI CLUB)

Programa U18 Val d’Aran

Maria Relat (CANMC)
Carmela Olmo (CAEI)
Mireia Vàzquez (GRANUEC)
Clara Albert (CAEI)
Marc Montes (CEVA)
Ramon Barrufet (CAEI)
Andrés Fornesa (CEAC)
Diego Viladoms (FANDI)
Arnau Casellas (GRANUEC)
Pau Puerto (GRANUEC)
Isidre Sans (AISC)

CETDI Sierra Nevada

Anna Oller (CANMC) (U18)

SURF DE NEU

Marc Roure (GRANUEC)
Joan Pascual (MASELLA TEAM)

ESQUÍ DE FONS (La Seu d’Urgell)

Martina Barres (PEC)
Maria Iglesias (ANEC)
Paula Martínez (CENA)
Maria Sellés (BELLVER)
Marta Moreno (CAEI)
Cesc Colell (CEFUC)
Jaume Pueyo (CEFUC)
Gral Sellés (BELLVER)
Pol Riu (CENA)
Martín Morales (BELLVER)
Miquel Auladell (PEC)
Gerard Palomo (CEFUC)

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny