Notícia

Resultats de la XX Pujada a La Rabassa 2016

La Pujada a La Rabassa amb esquís de rodes ha estat la primera cursa del Campionat de Catalunya

XX Pujada a La Rabassa 2016
XX Pujada a La Rabassa 2016 Autor/a: Crèdit: C. Esteve
La Pujada a La Rabassa amb esquís de rodes ha estat la primera cursa del Campionat de Catalunya de la disciplina organitzada per Naturlandia i el Nòrdic Esquí Club de Sant Julià de Lòria.


El calendari de competició d'esquí de rodes va donar el tret de sortida el passat mes d'agost amb la celebració del Trofeu Festa Major La Seu i la 1a edició de la cursa del CADI Rollers a Lles de Cerdenya el passat 2 d'octubre, per continuar aquest diumenge 9 'octubre amb la Pujada a la Rabassa. La competició, celebrada sota la tècnica clàssica, estava adreçada a les categories Veterans, Sènior, Júnior i Cadet, que van participar a la distància de 9 quilòmetres, i també a les categories Infantils I i II i Benjamí, que van pujar el traçat de 4 quilòmetres.

A la distància de 9 quilòmetres, Ireneu Esteve i Carola Vila del NEC La Rabassa es van proclamar campions, seguits de Sadurní Betriu i Sara Erola del CEFUC en segon lloc i de Sergi Brau del CENA i Silvia Lorenzo del NEC La Rabassa. A la distància de 4 quilòmetres el primer podi va ser per Bernat Sellés del BELLVER i Ona Ferrando del NEC La Rabassa, seguits dels subcampions Marc Colell del CEFUC i Marta Moreno del CAEI i dels tercers Iker Morales del NEC La Rabassa i Jana Sellés del BELLVER. 

Quan a la classificació per categories, Jaume Forcada del PEC i Silvia Lorenzo van ser els primers en Veterans. El podi masculí el van completar David García del TAGA TEAM i Carles Farre del C999. 

En categoria Sènior masculí, Ireneu Esteve va liderar el podi seguit de Sadurní Betriu i Sergi Brau. Jordi Majoral Guillem Sánchez del CEFUC van liderar el podi Júnior 2 i 1 respectivament. Hasier Ferrando del NEC La Rabassa i Jan Raich del PEC van quedar en 2a i 3 a posició en Júnior 1. Pel que fa a les dones, Carola Vila i Sara Erola es van proclamar campiona i subcampiona en Júnior 1. 

En categoria Cadet els més ràpids van ser Pol Puiggener del CENA i Ona Ferrando del NEC La Rabassa, seguits dels corredors de tecnificació de la FCEH Jaume Pueyo del CEFUC i Marta Moreno del CAEI en segon lloc i de Miquel Auladell i Martina Barres del PEC en tercer lloc.

En les categories infantils, Bernat Sellés i Jana Sellés del BELLVER van liderar el podi en Infantils 2, seguits de Iker Morales del NEC La Rabassa i Claustre Montaner del CENA en segon lloc i de Bernat Gabarro del CEFUC i Eva de la Hera del BELLVER en tercer lloc. En Infantil 1, els campions van ser Marc Colell del CEFUC i Martina Sellés del BELLVER, seguits de Marc Vicente del CEFUC i Laia Sellés del BELLVER. El tercer podi masculí en aquesta categoria va ser per Marc Marquillo del NEC La Rabassa. Ricard Canela del CENA va ocupar el primer podi en Benjamí masculí.

Propera prova del Campionat de Catalunya

El proper dissabte 15 d'octubre se celebrarà la 11a edició de la Pujada Canillo-Montaup, segona cursa puntuable del Campionat de Catalunya d'esquí de rodes 2016 i organitzada pel Soldeu Esquí Club d'Andorra.

Enllaços relacionats: Resultats complets

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny