Notícia

Les estacions d'esquí inicien les proves de càrrega dels telecadires

Aquesta setmana s'estan fent les proves de velocitat, parada i càrrega dels telecadires Roc Blanc i Font Canaleta

Aquesta setmana s'estan fent les proves de velocitat, parada i càrrega al telecadira de Font Canaleta
Aquesta setmana s'estan fent les proves de velocitat, parada i càrrega al telecadira de Font Canaleta Autor/a: Diaridelaneu.cat
A poques setmanes de començar una nova temporada de neu, les estacions d'esquí inicien aquests dies les darreres comprovacions per deixar-ho tot a punt. Si fa uns dies es posaven a prova els canons de neu, aquesta setmana és el torn de fer proves de càrrega als telecadires.

Avui hem comprovat com els operaris del departament de manteniment de La Molina estan revisant els ginys mecànics de l'estació, operació que consisteix en posar càrregues en cadascuna de les cadires per tot seguit fer comprovacions de pes, velocitat, parada i posada en marxa del motor d'emergència. Les càrregues poden ser bidons o bosses que s'omplen d'aigua amb el pes equivalent al mateix nombre de persones que pot transportar cada cadira.

Les proves de càrrega s'acostumen a fer un cop ha finalitzat la revisió tècnica a què es sotmet cada remuntador, una revisió que s'ha de fer en funció dels anys que la instal·lació porta en funcionament. Aquest és un requisit necessari per tal de rebre el permís per al seu funcionament. Aquests dies s'està revisant el funcionament del telecadira Roc-Blanc i el de Font Canaleta, tots dos de 4 places i de pinça fixa.

Tots els funiculars, telefèrics, telecabines, telecadires i teleesquís han de passar revisions periòdiques per tal de rebre l'autorització administrativa d'explotació.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny