Notícia

Avancem algunes de les novetats de Font-Romeu

Nova trepitjaneus Prinoth amb cabrestant per a Font Romeu

Ahir va arribar a Font Romeu una de les noves trepitjaneus, de Prinoth i equipada amb cablestant
Ahir va arribar a Font Romeu una de les noves trepitjaneus, de Prinoth i equipada amb cablestant Autor/a: Altiservice - Font Romeu
Font-Romeu i Pirineus 2000 comencen a anunciar, per mitjà de les seves xarxes socials, algunes de les novetats de la temporada 2016-17. La més important és que aquest proper mes de gener l'estació de l'Alta Cerdanya acollirà un esdeveniment de nivell internacional, ni més ni menys que la Copa del Món d'Slopestyle. De l'11 al 14 de gener la Catalunya del Nord serà la capital mundial del freestyle. Per acollir aquest esdeveniment ja s'ha posat en funcionament el web oficial: www.pyrenees-ski-worldcup.com. De moment el web només actua d'aparador organitzatiu i difusor, amb alguns dels continguts i apartats ja operatius.

L'altre de les novetats és l'adquisició d'una nova trepitjaneus de Prinoth. Aquesta màquina ve equipada amb cabrestant i permetrà un millor preparat de pistes de gran pendent gràcies a aquest dispositiu, que poc a poc totes les estacions van incorporant. Cal recordar que l'any passat l'estació també va invertir en canons de neu de baixa pressió i en enllumenat per a practicar esquí nocturn a la pista Gencianes, al sector de Pirineus 2000.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny