Notícia

El govern andorrà situa en 3.200 les autoritzacions de temporers per a la temporada de neu

El gruix de la quota va a parar als hotels, que disposen de 1.765 places

Una conductora de telecadira a Arcalís. El Govern andorrà autoritza er a aquesta temporada un total de 3.281 llocs de treball.
Una conductora de telecadira a Arcalís. El Govern andorrà autoritza er a aquesta temporada un total de 3.281 llocs de treball. Autor/a: Diaridelaneu.cat
El govern andorrà ha obert una quota d'autoritzacions temporals de treballadors per a la temporada d'hivern. En total, són 3.281 autoritzacions que es reparteixen en quatre reglaments referents a diferents àmbits, relacionats directa o indirectament amb el turisme d'hivern. L'executiu ha aprovat els quatre reglaments que regulen la concessió de quotes de treballadors temporers a les estacions d'esquí, a les agències de viatges, als comerços de lloguer de material esportiu i al sector hoteler.
 
S'han augmentat un 11,7% les places per als hotels de peu de pistes, que arriben a les 380, i en canvi han baixat les autoritzacions per agències de viatge (40) i per a comerços de lloguer de material (232). El gruix de la quota va a parar als hotels, que disposen de 1.765 places, seguits de les estacions d'esquí, amb 851 permisos. El 60% del total d'autoritzacions són destinades a treballadors comunitaris, mentre que el 40% restant es podran contractar de països extracomunitaris.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny