Notícia

Visita per a reportatge fotogràfic a l'estació d'Err Puigmal

L'estació porta 3 anys tancada i en general està ben conservada, però alguns detalls demostren que el deteriorament és inevitable

Vista del telecadira de dues places Cotze, d'Err Puigmal
Vista del telecadira de dues places Cotze, d'Err Puigmal
Va ser el març de 2013 quan l'estació d'esquí d'Err Puigmal va tancar portes definitivament. Des d'aleshores els intents per reobrir-la s'han fos igual que la neu a l'estiu, o sigui, ràpid i sense esperança. Avui hem visitat aquesta estació d'esquí per veure'n i comprovar-ne el seu estat de conservació i el cert és que a la part baixa, el peu de pistes, el deteriorament és evident. Per contra, a la part alta, l'estació està gairebé intacta: canons de neu encara al seu lloc, casetes dels conductors de remuntadors ben conservades o perxes dels teleesquís encara instal·lades. Però hi ha alguns detalls que demostren que el deteriorament és inevitable. Demà us ho expliquem de forma més concisa i amb algunes curiositats que les fotografies no permeten veure.

De moment us deixem amb aquest reportatge fotogràfic perquè vosaltres mateixos en comenceu a valorar, amb criteri propi, què en penseu.

Enllaç àlbum fotogràfic clicant aquí.

Comentaris

5-10-20-tots
1
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny