Notícia

A punt l'equip de Nuria Castán per a la temporada 2016-17

Jan Casals, entrenador de Surf de neu titulat, Robert Rodríguez, com a preparador físic i Carles López, com a quiromassatgista completen l'equip

Núria Castan i Jan Casals en una imatge d'arxiu
Núria Castan i Jan Casals en una imatge d'arxiu Autor/a: Diaridelaneu.cat
Núria Castán té a punt el seu equip per començar la temporada 2016-17. Amb Jan Casals, entrenador de Surf de neu titulat, que ja va estar en la temporada 2014/15 amb ella, queda completat l'equip per a la temporada 2016/17, format per Robert Rodríguez, com a preparador físic i Carles López, com a quiromassatgista. Tots dos porten amb la Núria tres temporades i el seu treball, encara que no és tan visible com el de Casals, és imprescindible per al bon desenvolupament de la temporada i dels entrenaments en altura.

Núria Castán va aconseguir amb Jan Casals quedar en el més alt del podi a Chamonix (França) en una prova del Freeride Junior Tour de 3, a més d'altres podis a Fieberbrunn (Àustria). A final de temporada va obtenir la segona posició en el Campionat d'Europa de Freeride.

Casals és ja un conegut de Núria Castán i d'aquesta manera es facilita l'inici dels entrenaments pel coneixement que hi ha entre tots dos i el bon feeling existent. Tots dos esperen l'obertura de les pistes d'Arcalís a Andorra, estació en la qual la Núria exerceix com a rider local, per començar els entrenaments i afrontar les primeres competicions des de mitjans gener. Encara no es disposa del calendari definitiu de competicions a Europa, però s'espera que sigui similar al de la temporada passada, com a mínim en les proves de 4* (estels), que són les de màxim nivell.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny