Notícia

Avanç de les novetats de Grandvalira i Vallnord

Les estacions andorranes expliquen les novetats a menys de 40 dies de començar una nova temporada

El model de l'Abarset tindrà la seva versió al Pas de la casa. Imatge d'arxiu.
El model de l'Abarset tindrà la seva versió al Pas de la casa. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Queden menys de 40 dies per l'obertura de pistes i les estacions andorranes avancen algunes de les novetats. A Arinsal s'està construint un iglú a la zona del Port Negre, un nou atractiu que a l'estiu pretén ser part de la ruta cap al Comapedrosa. Arcalís marcarà les zones de freeride i aposta per projectar-se, encara més, en el  freestyle aprofitant el seu entorn i a Grandvalira ja es parla del nou après-ski al peu de pistes del Pas de la Casa amb les food retracs.


Atenció a les dates: 26 de novembre aper Grandvalira i 2 de desembre a Vallnord. Són les primeres dates que es marquen per l'obertura de pistes, si les condicions de neu ho permeten.

Pal i Arinsal

A Vallnord, a Pal, al sector més familiar es remodelen restaurants i el Pocoyó serà present a la majoria d'esdeveniments. A Arinsal, l'aposta és l'iglú, que, com ha explicat el director d'EMAP, Josep Marticella, queda molt a prop del Port Negre i serà un restaurant que "també ens permetrà millorar la nostra estratègia de cara a l'estiu" ,perquè està a prop de l'accés al Comapedrosa.

Arcalís

A Ordino-Arcalís, territori freeride, es fa una aposta pel marcatge de les zones. "Passem a formar part d'una aplicació mòbil que es diu iSki, que ha triat Vallnord Ordino-Arcalís com una de les seves estacions de referència", ha explicat Xabier Ajona, director de SECNOA, qui ha destacat que es detallaran els itineraris i que a l'estació, físicament, hi haurà uns portals per reforçar visualment l'accés als sectors de freeride. Una altra aposta serà el Natural Camp, l'aprofitament del relleu natural del muntanya per senyalitzar les zones de freestyle.

Grandvalira

Pel que fa a Grandvalira a pistes hi haurà "food-retracs" i seguint amb el model de l'Abarset s'anuncia festa al peu de pista del Pas de la Casa. Es replicarà el model, segons ha explicat Alfonso Torreño, director de Grandvalira, "però amb un altre enfocament, sobretot per donar servei a un poble com el del Pas".

D'AndorraDifusió.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny