Notícia

Totes les novetats de Baqueira per a la nova temporada

Baqueira Beret millora pistes, producció de neu i central de reserves online per a la temporada 16-17

Per a la nova temporada Baqueira millora la preparació i manteniment de pistes
Per a la nova temporada Baqueira millora la preparació i manteniment de pistes Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'estació de la Val d'Aran, que avui dilluns 24 d'octubre comença el seu viatge de promoció per Espanya visitant 19 ciutats, encara la temporada 16-17 amb millores en les diferents àrees per a enriquir i facilitar l'experiència dels esquiadors i snowboarders, tant a pistes com fora d'elles.


A un mes escàs de l'inici de temporada 16-17 Baqueira Beret comença el dilluns 24 d'octubre el viatge de promoció que portarà la màgia blanca de la Val d'Aran a 19 ciutats espanyoles. Passarà també per Burgos, Valladolid, León, la Corunya, Oviedo, Santander, Bilbao, Sant Sebastià, Vitòria, Pamplona, ​​Saragossa, Lleida, Barcelona, ​​Girona, Tarragona, Madrid, Palma de Mallorca, Alacant i València. Un mes intens en què els assistents als actes podran descobrir les novetats de l'estació i guanyar diferents premis. Les localitzacions dels esdeveniments es comunicaran a través de les xarxes socials de l'estació els dies previs.

Fins als 156 km esquiables

La remodelació de pistes duta a terme el passat estiu suma 1 km més al mapa de pistes abalisades per a un total de 151 km més els 5 km d'itineraris de muntanya. A més, s'ha afegit al còmput total el traçat d'Audi Ski Kronos que tant èxit va tenir el passat hivern. Amb aquesta ampliació, Baqueira Beret passa a tenir 104 pistes abalisades sense oblidar l'extens domini de freeride en una àrea esquiable de 2.166 ha. cosa que representa una oferta molt atractiva per gaudir de l'alta muntanya de la Val d'Aran i Valls d'Àneu.

Preparació i manteniment de pistes

Cada matí durant tota la temporada les pistes de l'estació d'esquí de Baqueira Beret han d'estar impecables. Per aconseguir-ho es disposa d'un parc de 15 màquines trepitja-pistes, 4 de les quals són de nova adquisició per aquesta temporada. Dos són convencionals i dues amb cabrestant, totes elles equipades amb un sistema GPS per a un millorar rendiment i eficiència a més d'una millora en la seguretat dels conductors.

Producció de neu

S'han substituït bona part de les instal·lacions a Beret per millorar la qualitat de la neu produïda. El nou sistema permet augmentar la capacitat de producció gràcies al millor aprofitament de les hores de fred i reduir el consum energètic. També s'han canviat instal·lacions a la zona de Vuelta a Casa a l'arribada a 1500 que permeten una major producció de neu en una zona especialment concorreguda.

Nova Borda Lobato i botiga gourmet Deli Baqueira a 1500

S'ha reformat la tradicional Borda Lobato situada al costat del pàrquing de 1500 amb el que per a aquest hivern s'ampliarà el seu horari d'obertura obrint al migdia i també per l'après-ski. La seva oferta gastronòmica estarà centrada en les graellades i la cuina aranesa. També s'obrirà un nou local, Deli Baqueira, amb productes gourmet al Fòrum, la qual cosa redundarà en el bon ambient d'aquesta zona ja millorat substancialment la temporada passada amb els nous Wine Bar by Vinya Pomal i el Drinkery de l'Hotel Montarto. Pel que fa a restauració en pistes, s'han fet millores en la majoria d'establiments per a una millor circulació i funcionament dels mateixos.

Nova central de reserves online i web més usable

Millora en el sistema de reserves de l'Agència de Viatges Baqueira Beret amb la instal·lació d'un nou programa que permet agilitzar i facilitar la reserves tant les que siguin a través de telèfon com les que es realitzen directament a través de la renovada web en la qual es garanteixen els millors preus i un servei de qualitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny