Notícia

Continuïtat en la gestió de l'estació d'esquí nòrdic de Lles

La licitació ha estat convocada per l’Ajuntament de Lles de Cerdanya. El termini de concessió finalitzarà l’any 2026

Continuïtat en la gestió de l'estació d'esquí nòrdic de Lles
Continuïtat en la gestió de l'estació d'esquí nòrdic de Lles Autor/a: Lles.net
La empresa Lles esqui i natura, S.L., que ha estat gestionant l’estació d’esquí i muntanya de LLES des de l’any 1989, guanya la licitació convocada per l’Ajuntament de Lles de Cerdanya i continuarà gestionant la estació d’esquí fins l’any 2026. Com a novetat s’ha incorporat també la gestió del Refugi Cap del Rec, un pas clau per a la viabilitat del conjunt de l’estació d’esquí.

La empresa ha presentat un projecte ambiciós i realista alhora que, en diferents fases d’implantació, vol assolir la desestacionalització en una estratègia d’ampliació del mercat objectiu. A la vegada vol consolidar el mercat de neu actual amb un projecte d’innivació artificial.

Un dels primers objectius és la plena integració de l’allotjament amb la resta de serveis que s’ofereixen a l’estació i és per aquest motiu que es posa en marxa una promoció per a adquirir el forfet de temporada per a les estacions d’esquí nòrdic que fins el dia 20 de novembre gaudirà del 20% de descompte i a la vegada un val obsequi de 10€ per al refugi Cap del Rec. Els preus, entre 48 i 96 €, permeten fer esquí nòrdic tota la temporada a qualsevol estació catalana, gaudir de sis jornades d’esquí alpí gratuïtes i altres descomptes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny