Notícia

Masella instal·la neu produïda a les pistes Estadi i Masovera

Aquesta tardor s'han acabat d'instal·lar nous canons de neu en el tram superior de La Tosa Vermella i al Jardí de Neu

Masella instal·la neu produïda a L'Estadi i la Masovera.
Masella instal·la neu produïda a L'Estadi i la Masovera.
Una temporada més a Masella inverteixen amb la instal·lació de la neu produïda i així ho han anunciat oficialment al seu blog. Cal recordar que Masella és la tercera estació del Pirineu amb més canons de neu, un total de 558.

Per a l'estació els objectius són clars: el primer, millorar l’eficiència en la xarxa de la neu produïda amb canons de neu de darrera generació que són més òptims energèticament i, a la vegada, permeten aprofitar al màxim les hores de temperatures negatives per produir més neu amb menys temps i amb les millors condicions de temperatura i humitat.

I, el segon, poder innivar més pistes simultàniament gràcies a les millores de la xarxa de neu produïda, en general, i amb les millores a les sales de màquines, en particular.

Totes aquestes millores de la xarxa de la neu produïda són les que els permeten, any rere any, ser la primera estació en l’obertura i la darrera en tancar.

Neu a la Tosa, Pla de Masella i sector Coma Oriola

Aquest any s’amplien els quilòmetres esquiables amb més pistes equipades amb neu produïda. En concret, s’instal·len nous  canons de neu en el tram superior de La Tosa Vermella, al Jardí de Neu, i a les pistes Masovera, (blava), i a l’Estadi, pala inferior i de dificultat vermella, en el sector de Coma Oriola.

La innivació de l’Estadi permetrà gaudir d’una pista més perquè els clubs d’esquí habituals de l’estació puguin entrenar. Actualment el domini esquiable de Masella ja té la totalitat del sectors de l’estació amb neu produïda, amb tots els eixos bàsics amb neu garantida i els 935 m de desnivell de l’estació amb neu de canó.

Tercera estació del Pirineu amb nombre de canons

L’estació aquesta temporada arriba als 558 innivadors que cobreixen un total de 49 km esquiables, és a dir més de la meitat de les pistes de què disposa Masella. I per gaudir de tots els quilòmetres de pistes de l’estació es millora la senyalització a pistes i s’inverteix en diversos elements de seguretat.

Enllaços relacionats

Podeu veure la instal·lació que s'ha fet a Masella en aquest enllaç de fotografies recents.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny