Notícia

Nil Llop aconsegueix la millor marca mundial de la temporada en els 500 metres

És la tercera vegada que els velocistes de la FCEH integrants de la selecció espanyola júnior assisteixen a un campus internacional

Imatge d'arxiu. Nil Llop va aconseguir la primera medalla mundial en Long Track el 2016. Crèdit: Juan Antonio Nieto.
Imatge d'arxiu. Nil Llop va aconseguir la primera medalla mundial en Long Track el 2016. Crèdit: Juan Antonio Nieto. Autor/a: Juan Antonio Nieto.
Sis patinadors de velocitat catalans han millorat les seves marques en les competicions del International Development Camp ISU, celebrat aquesta setmana a la localitat alemanya de Inzell.


La selecció espanyola júnior de patinatge de velocitat de la modalitat de long track integrada pels esportistes catalans Rafael Heredia, Stephane Barberá, Alex Nieto, Ainoa Carreño, Teresa Moreno i Nil Llop, ha participat aquesta setmana al Internacional Development de Long Track organitzat per la International Skating Union (ISU) a Inzell (Alemanya).

El campus es va iniciar el passat dissabte dia 15 d'octubre a la localitat de Inzell, centre neuràlgic del patinatge de velocitat d'Europa, i va comptar amb la presència de 80 esportistes provinents d'onze països.

Durant una setmana els sis esportistes catalans, que conformen també l'equip català de tecnificació de la FCEH juntament amb Carla Álvarez i Arnau Coria, van realitzar sessions dobles de quatre hores d'entrenament en gel i entrenaments office. També van participar en dues competicions internacionals on el patinador català de la categoria C1 Nil LLop va aconseguir la seva millor marca mundial de la temporada de la seva edat en els 500 metres (baixant de 41.96 a 41.35) i la tercera millor en els 1.000 metres (baixant de 1:28.31 a 1:24.36). A més, tots els esportistes van aconseguir també rebaixar les seves marques. 

Actualment hi ha dos patinadors catalans, Rafael Heredia i Ainoa Carreño, que ja disposen de la puntuació mínima per poder participar en la Copa del Món júnior organitzada el proper mes de gener un cop finalitzi el quart Development Camp a Collalbo (Itàlia).

És la tercera vegada que els velocistes de la FCEH integrants de la selecció espanyola júnior assisteixen a un campus internacional fruit del programa de tecnificació finançat per la Federación Española de Deportes de Hielo (FEDH), dins del Plan Nacional de Tecnificación, i per la International Skating Union (ISU).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny