Notícia

Avanç de novetats a Port del Comte

Per a la temporada 2016-17 s’han mantingut tots els preus dels abonaments de temporada i s'ha renovat la web

Avanç de novetats a Port del Comte
Avanç de novetats a Port del Comte Autor/a: Port del Comte
Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida ja estan enllestint les pistes i les instal·lacions per afrontar aquesta temporada 2016/2017, que estarà en ple funcionament pel pont de la Puríssima. Els complexos tenen previst obrir, si les condicions meteorològiques ho permeten, entre finals de novembre i el pont de primers de desembre.


Tot i que les dues darreres temporades no han estat bones a l'estació del Solsonès, la direcció de Port del Comte continua any rere amb la dinàmica d'intentar renovar i modernitzar l’estació i invertir en nous serveis, revisió de remuntadors i millores en la producció de neu per poder oferir gruix i qualitat de neu als clients.

Per a la temporada 2016-17 s’han mantingut tots els preus dels abonaments de temporada. A més, s’ofereix la possibilitat d’obtenir el forfet amb descompte fins al 30 de novembre i els clients fidels que l’hagin adquirit les dues últimes campanyes tindran un descompte afegit del 10%. Cal dir que en el preu del forfet individual hi va inclòs l’accés a l’Snowpark diürn.

Entre les novetats, l’estació ha renovat el web (www.portdelcomte.net).A més, a l’hivern també es pot gaudir de la zona de Tubbies, del rocòdrom i es poden fer excursions a peu o amb raquetes per diferents itineraris per gaudir de paisatges impressionants.

En les darreres temporades Port del Comte ha millorat en els accessos, asfaltat de l'aparcament d'Estivella, s'ha invertit en una nova trepitjaneus amb cabrestant, s'ha millorat la capacitat de producció de neu i s'han remodelat els edificis de serveis de Prat Donadó, a més de la instal·lació de nous paravents i de tasques de sembrat de gespa autòctona d'alta muntanya en diferents traçats.

Altres enllaços d'interés:

Reportatge d'interés: "Allevitse, el millor secret del Prepirineu"
Entrevista d'interés: "Port del Comte és una estació privada que està aguantant i tirant endavant"
Entrevista d'interés: "En 40 anys a Port del Comte hi ha passat de tot"
Track d'interéss: "Esquiada a la pista Orri de Port del Comte"

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny