Notícia

Totes les novetats d'Ski Pallars: Espot i Port Ainé

Espot ha millorat i eixamplat la pista 4 des de l’inici fins a l’entrada de la pista de l’estadi

L’estació d’Espot ha reformat la terrassa inferior de la cafeteria de la cota 2.000
L’estació d’Espot ha reformat la terrassa inferior de la cafeteria de la cota 2.000 Autor/a: Grup FGC
Tot a punt per a la temporada 2016-17 a les dues estacions del Grup FGC al Pallars Sobirà: Port Ainé i Espot Esquí. Entre les novetats d'enguany cal destacar que l’Agència Catalana de Turisme ha certificat amb el segell d’Equipament Turístic Familiar, dins de l’àmbit de Natura i Muntanya en Família, a les dues estacions de muntanya.

Port Ainé

Aquest hivern l’estació de Port Ainé ha continuat amb les millores a la carretera d'accés, mi s'han condicionat dos talussos a la carretera, s'a millorat la seguretat i s'ha fet el manteniment de les pistes (neteja, instal·lació i revisió de paravents, nous matalassos, xarxes, balises, sistema de producció de neu, remuntadors i posada a punt de les màquines trepitjaneus). També s'ha fet el manteniment i s'ha augmentat la seguretat a les instal·lacions de l’hotel Port Ainé 2000.
Pel que fa a material s'han renovat els esquís, les taules de surf de neu, les botes i les planxes de surf de neu del lloguer de material. Pel que fa al Parc Lúdic, ha renovat el material de seguretat en la zona del parc dels arbres i ha adquirit nous jocs al Jardí de Neu.

Espot

L’estació d’Espot ha reformat la terrassa inferior de la cafeteria de la cota 2.000, ha millorat i eixamplat la pista 4 des de l’inici fins a l’entrada de la pista de l’estadi; des de l’entrada de la pista 2 fins a l’estadi s’ha eixamplat de 5 a 6 m, i ha millorat la seguretat a les pistes, que es tradueix en neteja de pistes, instal·lació i revisió de paravents, nous matalassos, xarxes, balises i revisions (elèctriques, sistema de producció de neu, remuntadors i màquines trepitjaneus).

Com a novetat, al conjunt de les estacions de muntanya gestionades per FGC també hi ha l’optimització dels continguts i del disseny en la versió mòbil del web i la integració de informació meteorològica del Servei Meteorològic de Catalunya, l’optimització dels continguts i del disseny de les aplicacions mòbils, la implementació de sistemes de seguiment i analítica web per a la optimització de l’experiència de l’usuari i el nou comunicat de neu conjunt estacions Skipallars.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny