Notícia

Tavascan a punt per obrir el primer cap de setmana que la meteorologia ho permeti

Fins al 20 de novembre Tavascan ofereix un 20% de descompte en el preu del passi de temporada

Tavascan a punt per obrir el primer cap de setmana que la meteorologia ho permeti
Tavascan a punt per obrir el primer cap de setmana que la meteorologia ho permeti Autor/a: Tavascan
Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida ja estan enllestint les pistes i les instal·lacions per afrontar aquesta temporada 2016/2017, que estarà en ple funcionament pel pont de la Puríssima. Els complexos tenen previst obrir, si les condicions meteorològiques ho permeten, entre finals de novembre i el pont de primers de desembre. És el cas, per exemple, de Tavascan, que fins al 20 de novembre ofereix un 20% de descompte en el preu del passi de temporada.


Tavascan és una de les estacions que obrirà el primer cap de setmana que la meteorologia ho permeti, i que tot apunta que podria ser el darrer del mes en curs, els dies 26 i 27 de novembre. Si l'obertura no fos possible per manca de gruix i fred en aquestes dates tot apunta que s'obriria pel Pont de la Puríssima.
La temporada no es presenta amb novetats però sí amb la garantia de continuïtat en els serveis i les instal·lacions. Aquest proper hivern oferirà un any més la possibilitat de compaginar la pràctica de l’esquí alpí (6 km de pistes) i nòrdic (14 km de circuit marcat) amb altres activitats hivernals, com ara el “freeride” o esquí extrem, excursions amb raquetes, esquí de muntanya o “splitboard” o l’alpinisme.

Per tercera temporada consecutiva s’inclouen dins de les pistes uns recorreguts aptes per a qualsevol persona, siguin quines siguin les seves capacitats. Els cinc circuits inclusius, que reben el nom de Sumant Capacitats, són aptes per a les persones amb mobilitat reduïda, dificultats intel·lectuals i mentals, cegues, sordes, etc., i en els recorreguts es pot practicar esquí de fons adaptat, raquetes de neu, esquí nòrdic i esquí amb trineu.

Excursions amb snow-retrac

D’altra banda, es continuarà oferint el servei d'excursions amb la màquina trepitjaneus dins les pistes d’esquí nòrdic. Es tracta de l’Snow Retrac, màquina que compta amb una cabina per a 8 passatgers que permet fer diferents rutes paisatgístiques i didàctiques per indrets de l’estació amb vistes espectaculars i de gran valor natural, com ara el Mirador del Corbiu.

Preus del forfet

Pel que fa a preus, amb la modalitat de forfet de temporada d’esquí nòrdic, els descomptes s’aplicaran des de ja mateix i fins el 22 de novembre. En aquest cas, els descomptes també són importants ja que hi ha una rebaixa del 20%, quedant el preu de forfet a 96 euros pels adults i 48 l’infantil (fins a 12 anys). Cal destacar que el forfet de nòrdic està dins l’oferta de les estacions adherides a “Tot nòrdic” la qual cosa fa que els usuaris del forfet puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L’erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera.

Aquest forfet també gaudeix d’altres bonificacions i, si es compra des de Tavascan, els usuaris reben el forfet còmodament a casa seva.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny