Notícia

Tavascan a punt per obrir el primer cap de setmana que la meteorologia ho permeti

Fins al 20 de novembre Tavascan ofereix un 20% de descompte en el preu del passi de temporada

Tavascan a punt per obrir el primer cap de setmana que la meteorologia ho permeti
Tavascan a punt per obrir el primer cap de setmana que la meteorologia ho permeti Autor/a: Tavascan
Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida ja estan enllestint les pistes i les instal·lacions per afrontar aquesta temporada 2016/2017, que estarà en ple funcionament pel pont de la Puríssima. Els complexos tenen previst obrir, si les condicions meteorològiques ho permeten, entre finals de novembre i el pont de primers de desembre. És el cas, per exemple, de Tavascan, que fins al 20 de novembre ofereix un 20% de descompte en el preu del passi de temporada.


Tavascan és una de les estacions que obrirà el primer cap de setmana que la meteorologia ho permeti, i que tot apunta que podria ser el darrer del mes en curs, els dies 26 i 27 de novembre. Si l'obertura no fos possible per manca de gruix i fred en aquestes dates tot apunta que s'obriria pel Pont de la Puríssima.
La temporada no es presenta amb novetats però sí amb la garantia de continuïtat en els serveis i les instal·lacions. Aquest proper hivern oferirà un any més la possibilitat de compaginar la pràctica de l’esquí alpí (6 km de pistes) i nòrdic (14 km de circuit marcat) amb altres activitats hivernals, com ara el “freeride” o esquí extrem, excursions amb raquetes, esquí de muntanya o “splitboard” o l’alpinisme.

Per tercera temporada consecutiva s’inclouen dins de les pistes uns recorreguts aptes per a qualsevol persona, siguin quines siguin les seves capacitats. Els cinc circuits inclusius, que reben el nom de Sumant Capacitats, són aptes per a les persones amb mobilitat reduïda, dificultats intel·lectuals i mentals, cegues, sordes, etc., i en els recorreguts es pot practicar esquí de fons adaptat, raquetes de neu, esquí nòrdic i esquí amb trineu.

Excursions amb snow-retrac

D’altra banda, es continuarà oferint el servei d'excursions amb la màquina trepitjaneus dins les pistes d’esquí nòrdic. Es tracta de l’Snow Retrac, màquina que compta amb una cabina per a 8 passatgers que permet fer diferents rutes paisatgístiques i didàctiques per indrets de l’estació amb vistes espectaculars i de gran valor natural, com ara el Mirador del Corbiu.

Preus del forfet

Pel que fa a preus, amb la modalitat de forfet de temporada d’esquí nòrdic, els descomptes s’aplicaran des de ja mateix i fins el 22 de novembre. En aquest cas, els descomptes també són importants ja que hi ha una rebaixa del 20%, quedant el preu de forfet a 96 euros pels adults i 48 l’infantil (fins a 12 anys). Cal destacar que el forfet de nòrdic està dins l’oferta de les estacions adherides a “Tot nòrdic” la qual cosa fa que els usuaris del forfet puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L’erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera.

Aquest forfet també gaudeix d’altres bonificacions i, si es compra des de Tavascan, els usuaris reben el forfet còmodament a casa seva.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial