Notícia

Avançament de novetats de Porté Puymorens

Porté Puymorens obre oficina d’informació a Puigcerdà

Avançament de novetats de Porté Puymorens.
Avançament de novetats de Porté Puymorens.
L’estació d’esquí de Porté i Pimorent (Porté Puymorens) ha obert una oficina d’informació a Puigcerdà, al carrer Espanya de la capital de la Cerdanya. Una oficina on es podrà adquirir forfets o es podrà demanar informació del complex. Aquesta és una de les principals novetats de l’estació d’esquí de la Vall de Querol per aquesta temporada d’esquí, que s’ha de posar en marxa en les properes setmanes.


A pocs dies de començar la temporada 2016-17 s'encadenen els comunicats amb les novetats emesos per les estacions d'esquí. Porté-Puymorens acaba d'anunciar les novetats de cara aquesta  propera tardor i hivern, i que en resum són:

• Mirador panoràmic de 360 graus a la zona de la Mina, a 2.300 metres d’altura, equipat amb un binocle interactiu –i que s’afegeix al mirador voladís que Porté Puymorens va inaugurar fa dues temporades a Fontfrède.

• Instal·lació d’un iglú per a 140 persones a la zona de la Vignole que s’utilitzarà com a sala d’acollida (salle hors sac).

• Ampliació de la producció de neu, principalment a la zona baixa de l’estació, amb canons de neu d’última generació.

• Millora dels serveis (s’amplien els punts de venda de forfets a l’estació, a les taquilles de la Vignole), entre altres iniciatives.

• Un nou traçat per a la pista negra del Planeil;

• Noves promocions i accions comercials i l’assegurança Premium, que retorna diners en cas que no s’hagi pogut oferir un mínim de dies d’esquí.


MÉS PROMOCIONS, MANTENEN DE PREUS

L’estació manté la pràctica totalitat dels preus, en relació a l’any passat, i només hi ha uns increments menors en els forfets de dia per a infants, joves i estudiants. També es mantenen promocions de l’any passat, com la de la gratuïtat del peatge del túnel del Cadí (direcció nord) o del túnel del Pimorent. Els paquets per a famílies continuen vigents. I s’activen noves promocions com ara un paquet promocional de forfets per a autocaravanes, que permet al titular del vehicle gaudir d’un descompte del 33% (aquesta temporada, l’estació habilita un espai pensat només per a les autocaravanes). En la línia de noves accions, per primera vegada a Porté, els adults de 65 a 69 anys gaudiran d’un descompte en relació al preu habitual.

PAGAMENT EN TRES TERMINIS

En els forfets de temporada en promoció (d’ara i fins el 30 de novembre), l’estació permet el pagament del abonaments en tres terminis si es fa la compra per internet. Hi ha hagut moltes famílies que han expressat la seva satisfacció per aquesta comoditat.

I per tancar el capítol de les promocions, aquesta temporada es posa en venda el forfet Cerdà, un forfet de temporada (només es pot adquirir en el període de promoció) que permet esquiar tots els dies feiners, de dilluns a divendres, per només 170 euros. És un forfet de temporada únic i que es pot aprofitar uns 40 dies per temporada. És una promoció que et permet gaudir de l’estació en dies de poca ocupació. El forfet no és vàlid en festius i períodes de vacances.

Tots aquests i altres serveis estan a la vostra disposició a la pàgina web de Porté-Puymorens (www.porte-puymorens.net), a les oficines de l’estació (al poble o a la Vignole) i ara, a més, també, a l’oficina del carrer Espanya, número 41 (oberta de dimarts a dijous, de les 16.00 hores a les 20.00 hores i de divendres a dissabte, de les 16.00 hores a les 20.30 hores). En pretemporada, els diumenges també estarà oberta, fins a les 14.00 hores.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny