Notícia

Famílies, debutants i esquiadors de nivell mig, més benvinguts que mai a Grandvalira

Aquesta temporada estrenarà 4 nous ginys mecànics i 5 pistes noves

Autor/a: Diaridelaneu.cat
Queden tres setmanes per a l’inici de la temporada d'hivern i les estacions andorranes van presentar dijous les principals novetats. Grandvalira ha invertit 13 milions d’euros per millorar l’experiència del client a l’estació d’esquí. S’han creat tres noves pistes, dues al sector del Pas de la Casa i una al de Grau Roig, per als esquiadors de nivell principiant i intermedi. Si tot va com està previst obrirà el 26 de novembre.


La inversió total a Grandvalira arriba als 13 milions d'euros i tot plegat amb l'objectiu d'arribar, de nou, a les xifres de forfets venuts de l'any passat, o fins i tot superar-les lleugerament. De moment les perspectives són positives, tenint en compte l'augment del nombre de forfets de temporada i de reserves de touroperadors, així com les primeres vendes ja per dies festius que s'han tancat fins la data d'avui.

"Tenim un petit objectiu de creixement", ha manifestat el director de Grandvalira, Alfonso Torreño, tot i recordar que les xifres de l'any passat van ser de rècord amb els més d'1,7 milions de forfets venuts. Els mercats internacionals s'estan comportant millor que la temporada passada, ha explicat, fins i tot en el cas del britànic, "que ens espantava" pel tema del Brèxit.
Grandvalira va presentar les seves principals novetats, molt centrada, en general, en les famílies. Ja la temporada passada, i veient que el públic familiar "s'havia incrementat un 5%", per aquest proper hivern s'ha fet un esforç sobretot en el client amb un nivell debutant-mitjà", i en millorar la seva mobilitat per les pistes. Per exemple, han instal·lat el nou telecadira Planell de la Font al Tarter, un teleesquí al Pic Negre o un teleesquí als Cortals. A més, s'incorporen tres noves pistes al domini: una de blava a la zona del Pic Negre; la pista Port, també blava, que transcorre des del telecadira Costa Rodona fins a peu de l'estació al Pas de la Casa; i la pista Tobogan a Grau Roig, perquè "els joves puguin fer bogeries" en un espai sense molestar la resta d'esquiadors.

A banda d'aquestes novetats, Torreño també ha volgut destacar la millora dels serveis de guarderia i dels jardins de neu, o la incorporació del concepte 'food ratracs', seguint amb la moda dels 'food trucks', que oferiran servei de restauració i animació a diversos punts del domini.

D'ANA

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny