Notícia

Vallnord també es fixa en les famílies per millorar xifres

A Vallnord s'han invertit 2,2 milions d'euros: 1,7 milions a Pal i Arinsal i 500.000 euros a Arcalís.

Pal-Arinsal ha arribat a un acord amb l'empresa que representa Pocoyó per ampliar la seva presència a pistes
Pal-Arinsal ha arribat a un acord amb l'empresa que representa Pocoyó per ampliar la seva presència a pistes Autor/a: Diari de la neu
A poquets dies perquè comenci la temporada 2016-17 les estacions d'esquí de Vallnord (Pal, Arinsal i Arcalís) van presentar dijous les principals novetats. A Vallnord s'han invertit 1,7 milions a Pal i Arinsal i 500.000 euros a Arcalís.

La temporada de neu a Andorra ja ha iniciat el seu compte enrere particular. Si les nevades arriben a Vallnord obriran el 2 de desembre, però podria ser que en el cas d'Ordino-Arcalís ho facin el 19 de novembre. Dijous es va fer la presentació de les novetats de les estacions andorranes i els objectius per aquesta temporada són superar o igualar el nombre de forfets venuts l'hivern passat. De moment les perspectives sembla que són prou bones. El director de Pal-Arinsal, Josep Marticella recorda que l'any passat vn visitar Vallnord  715.000 esquiadors i per aquest any el repte és "millorar aquesta xifra". Per la seva part, el director d'Ordino-Arcalís, Xabier Ajona, ha assegurat que en el seu cas l'objectiu és arribar als 200.000 forfets d'esquí, 7.000 més que l'any passat.

Per arribar a consolidar o millorar aquestes xifres a Vallnord, les novetats d'aquest hivern 2016-17 s'encaren cap al 'freeride' i també cap a les famílies, per qui "apostem decididament", ha assegurat Marticella. A Arinsal s'ubicarà una nova cinta transportadora per millorar el producte familiar. La potenciació del 'freeride' se centrarà sobretot a Ordino-Arcalís amb el Natural Park, un projecte a tres anys vista que pretén "combinar el 'freeride' amb el 'freestyle' aprofitant el relleu natural de les muntanyes". En aquest sentit es millorarà i potenciarà la senyalització per poder accedir-hi.

A Arinsal, luna altra de les apostes és l'iglú, un restaurant que "també ens permetrà millorar la nostra estratègia de cara a l'estiu" , perquè està a prop de l'accés al Comapedrosa.

Anant ara a l'aspecte familiar, s'ha arribat a un acord amb l'empresa que representa Pocoyó per ampliar la seva presència a Pal-Arinsal, sobretot al jardí de neu i a l'escola bressol, es mantindrà també durant l'hivern el parc de cordes i s'amplien les activitats d'oci nocturnes. S'introdueix, durant la nit però també durant el dia, el ioga al Pla de la Cot.

Finalment, Marticella ha destacat la nova "assegurança meteorològica", un concepte que permet que a l'usuari que no vulgui esquiar perquè no li convenç la neu "se li retornin els diners" del seu forfet.

D'ANA

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny