Notícia

La Molina posa el forfet de dia a 38 euros

La Molina baixa preus per ser més competitiva i redueix a la meitat la varietat de tarifes

La Molina ha aprofitat l'estiu per instal·lar més paravents a la zona de Torrent Negre i la Tosa
La Molina ha aprofitat l'estiu per instal·lar més paravents a la zona de Torrent Negre i la Tosa Autor/a: Diaridelaneu.cat
Es pot esquiar en una estació gran sense pagar el forfet a més de 40 euros? Doncs sí: a La Molina. Aquesta és, fins ara, una de les novetats més importants de totes les que s'han presentat per a la temporada 2016-17. Però n'hi ha més de novetats, algunes molt seductores per a butxaques i famílies, i totes es van presentar dijous passat a Barcelona en un acte conjunt amb les estacions que formen part del grup FGC.


El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, i la cap comercial de Turisme i Muntanya, Laura Vives, van ser els encarregats de presentar dijous 3 de novembre les principals novetats de la temporada 2016-2017 per a La Molina i les estacions d'esquí i muntanya del Grup FGC.

Durant la seva intervenció, Ticó va declarar que “el territori és la prioritat per a FGC. Per això hem endegat una campanya que té com a eix tres elements bàsics: territori – estacions - Pirineus. FGC està present a la geografia catalana no només amb les cinc estacions de muntanya sinó també amb els set trens turístics”.

Entre els principals objectius d’aquesta temporada, va destacar la necessitat de fomentar la marca Pirineus “perquè no és només l’estació el que volem promocionar, sinó també tot el que l’envolta, tota aquella gent del territori que es veu involucrada directa i indirectament amb les activitats que es desenvolupen a les estacions. Parlem de llocs de treball, de dinamització territorial i de comerços, restauració, hoteleria”.

I, finalment, va recordar la tasca de desestacionalització del Grup FGC: “La nostra línia de treball no es concentra només en els mesos d’hivern i en el lleure centrat en la pràctica de l’esquí, sinó que treballem per a mantenir les nostres estacions obertes el màxim de mesos possibles, estiu i hivern. Tenim una oferta transversal adaptada a tot tipus de demanda: des de la pràctica de l’esport fins a les passejades en natura, les activitats lúdiques en l’entorn, i una llarga llista d’activitats”.

Un cop finalitzat l’acte, el director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, va entregar als directors de cadascuna de les cinc estacions les plaques de reconeixement de Destinació de Turisme Familiar.

L'estratègia a les estacions del Grup FGC: apropar la neu a tothom baixant preus

Apropar la neu a tots els públics. Amb aquest objectiu, les 5 estacions del Grup FGC comencen la nova temporada d’hivern 2016-2017. Per aquest motiu, La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé fan una aposta per reduir les tarifes i amplien el nombre de quilòmetres esquiables sense haver de pagar més.

En aquest sentit, La Molina ofereix l’abonament La Molina/Grup FGC, que passa de 620 € a 570 € en el preu d’adult. A més, fins el 2 de desembre està en marxa la promoció que permet adquirir-lo per 494 €. Aquest canvi tarifari s’ha implantat després de fer un estudi exhaustiu de l’oferta de neu de l’àrea de la Cerdanya i el sud de França, amb l’objectiu de ser més competitius i captar més públic. L’estalvi s’arrodoneix si tenim en compte que les tarifes Júnior (ara arriba als 25 anys) i Infant (ara arriba als 16 anys) han ampliat la seva franja d’edat considerablement fent molt més econòmic a les famílies esquiar a La Molina. En aquest sentit cal destacar la possibilitat de comprar els forfets de temporada i realitzar-ne el pagament a terminis.

Quines són les novetats a La Molina?

Explicàvem, doncs, que aquesta temporada La Molina baixa el preu en les tarifes dels principals forfets, tant en els de dia o diversos dies, com en els de temporada, per adaptar el producte a les butxaques de les famílies. També aplica alguns canvis en les franges d’edat dels forfets júnior i infant. A més, per a facilitar l’adquisició del forfet de temporada, La Molina ofereix la possibilitat de realitzar-ne el pagament a terminis. Són mesures encaminades, en certa manera, a fer de La Molina la primera gran estació catalana de més de 60 quilòmetres de pistes a preus més competitius.

Noves tarifes:

• Reducció de la tarifa de referència: el forfet de dia d’adult passa de 41 a 38 euros. A partir d’aquí s’adequa tota l’estructura tarifària.
• Nou forfet 4 hores
• Forfet lliure elecció
• Unificació de temporades: desapareix distinció temporada alta/baixa

Modificació franges edat

S’aplica a totes les modalitats de forfet.
• Júnior: de 17 a 25 anys (abans de 12 a 14)
• Infant: de 7 a 16 anys (abans de 7 a 11)

Quines són les millores a les pistes?

Per aquesta temporada es millora la xarxa de producció de neu artificial a Pista Llarga i s'eixampla la pista Costa Rasa, on també s'hi instal·larà neu produïda. Això implica que el percentatge que representa la innivació sobre el total d’àrea esquiable ja és del 54%. També s'instal·len més paravents a les zones de Torrent Negre i muntanya de la Tosa.

La tarifa 2016-17

Preus forfets La Molina temporada 2016/2017
                                                           ADULT               JUNIOR           INFANT
 
Forfet 4 hores novetat                           35 €                33 €                   27 €
Forfet dia                                               38 €                36 €                   30 €
Forfet 2 dies lliure elecció                     72 €                68 €                   56 €
Forfet 7 dies lliure elecció                     234,5 €           220,5 €              178,5 €
Forfet temporada *                                494 €              468 €                 390 €
Forfet temporada **                               570 €              540 €                 450 €
* Tarifa vàlida fins al 2 de desembre de 2016
** Tarifa vàlida a partir del 3 de desembre de 2016
 
El forfet de temporada de La Molina és vàlid per esquiar en totes les estacions del Grup FGC (Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé), més l’estació de Tavascan i les estacions d’esquí “Tot Nòrdic”. A més, dóna lliure accés fins el proper 1 de novembre del 2017 als trens Cremallera de Montserrat i Vall de Núria.

Calendari d’esdeveniments per a la temporada 2016-17:

Desembre
27 i 28 de desembre   7 è Memorial Albert Pardo FIS CIT GS-SL
28 de desembre          VI Innocentada
26-30 de desembre     Parc de Nadal a Alp
                                  
Gener
1 de gener                  67 è Descens Infantil
15 de gener                Cabirol Minifreestyler & World Snow Day
15 al 22 de gener       Copa del Món Snowboard IPC
21 o 22 de gener         20 è Pista GS
28 i 29 de gener         9 è Trofeu Infantil La Molina GS-SL
 
Febrer
11 de febrer                Carnival Winter
11 i 12 de febrer         36 è Derby Internacional CIT – Copa Esp. – Campionat Esp. FIS CIT               GS-SL
24-26 de febrer          2 a Fase Copa Espanya SG-GS-SL
25 de febrer               Dia dels Clubs
 
Març
4 i 5 de març              Copa del Món Snowboard SBX
4 i 5 de març              6 è GP Interclubs CEAP Iberdrola GS-SL
7-9 de març                Campionats Espanya – Copa España FIS SG-GS-SL
10 i 11 de març          FIS FCEH GS-SL
11 de març                 III Dark Polar Race
25 i 26 de març          III Chicken Run Red Bull       
 
Abril
1 i 2 d’abril                 21 è Trofeu Pepeta Planas – Copa España GS-SL
2 d’abril                      Cursa Premium per a forfets de temporada
16 d’abril                    III Gimcana “Ous per Pasqua”

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny