Notícia

Un abonament per esquiar, transferible i per a empreses? Sí, existeix.

Masella comercialitza un abonament trasferible per a empreses

Un abonament per esquiar, transferible i per a empreses? Sí, existeix.
Un abonament per esquiar, transferible i per a empreses? Sí, existeix. Autor/a: Masella
Un abonament que no és nominal i que es pot fer servir qualsevol dia de la temporada? Doncs sí, és el que proposa Masella per a empreses i que permet fer-lo servir a directius, treballadors o clients. Ara bé, té unes limitacions que tot seguit us detallem.


Sembla lògic que tots els esquiadors que anirem a esquiar cada setmana, entre un o dos dies, o més, procurem buscar quin abonament és el que ens interessa més. D'opcions n'hi ha moltes, i les estacions ens ofereixen abonaments per esquiar en dies laborables, algunes fins i tot abonaments només per dissabtes o diumenges, per esquiar tota la temporada sense limitacions i altres opcions. Avui ens hem fixat en el que publiciten a Masella i que està pensat pensat per a les empreses. No és una fòrmula nova i altres estacions encara l'ofereixen o l'havien posat entre les opcions a escollir. D'entrada és una bona opció pensada per a empreses, però té algunes limitacions, és clar. 

Les limitacions

En resum es tracta d'un abonament de temporada que va a nom d’una empresa i que el podrà fer servir tothom a qui l'empresari o la direcció de l'empresa el cedeixi. És vàlid per esquiar de dilluns a diumenge, durant qualsevol dia de la temporada, en aquest sentit sense restriccions. Les limitacions? Doncs és per màxim fer-ne ús una sola persona per dia, i no és vàlid per a les sessions d'esquí nocturn. Què us sembla? Sou una empresa i us interessa? Doncs aquí en teniu el preu; 670 €  si es compra abans del 20/11/2016 i de 720 € si ho feu a partir del 21/11/2016.

A l'hora de tramitar-lo us demanaran que hi adjunteu un arxiu JPG amb el logotip de l’empresa, fer-ne la petició específica d' "Abonament transferible empresa" i finalment adjuntar-ne el comprovant de la transferència bancària al compte que trobareu a la sol·licitud. També hi haureu d'especificar-ne la raó social, adreça fiscal i CIF de l’empresa.

Per més informació podeu clicar en aquest enllaç del web de Masella.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


8%


59%

66 vots