Notícia

Un abonament per esquiar, transferible i per a empreses? Sí, existeix.

Masella comercialitza un abonament trasferible per a empreses

Un abonament per esquiar, transferible i per a empreses? Sí, existeix.
Un abonament per esquiar, transferible i per a empreses? Sí, existeix. Autor/a: Masella
Un abonament que no és nominal i que es pot fer servir qualsevol dia de la temporada? Doncs sí, és el que proposa Masella per a empreses i que permet fer-lo servir a directius, treballadors o clients. Ara bé, té unes limitacions que tot seguit us detallem.


Sembla lògic que tots els esquiadors que anirem a esquiar cada setmana, entre un o dos dies, o més, procurem buscar quin abonament és el que ens interessa més. D'opcions n'hi ha moltes, i les estacions ens ofereixen abonaments per esquiar en dies laborables, algunes fins i tot abonaments només per dissabtes o diumenges, per esquiar tota la temporada sense limitacions i altres opcions. Avui ens hem fixat en el que publiciten a Masella i que està pensat pensat per a les empreses. No és una fòrmula nova i altres estacions encara l'ofereixen o l'havien posat entre les opcions a escollir. D'entrada és una bona opció pensada per a empreses, però té algunes limitacions, és clar. 

Les limitacions

En resum es tracta d'un abonament de temporada que va a nom d’una empresa i que el podrà fer servir tothom a qui l'empresari o la direcció de l'empresa el cedeixi. És vàlid per esquiar de dilluns a diumenge, durant qualsevol dia de la temporada, en aquest sentit sense restriccions. Les limitacions? Doncs és per màxim fer-ne ús una sola persona per dia, i no és vàlid per a les sessions d'esquí nocturn. Què us sembla? Sou una empresa i us interessa? Doncs aquí en teniu el preu; 670 €  si es compra abans del 20/11/2016 i de 720 € si ho feu a partir del 21/11/2016.

A l'hora de tramitar-lo us demanaran que hi adjunteu un arxiu JPG amb el logotip de l’empresa, fer-ne la petició específica d' "Abonament transferible empresa" i finalment adjuntar-ne el comprovant de la transferència bancària al compte que trobareu a la sol·licitud. També hi haureu d'especificar-ne la raó social, adreça fiscal i CIF de l’empresa.

Per més informació podeu clicar en aquest enllaç del web de Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny