Notícia

Boí Taüll encara una temporada carregada de nous esdeveniments a pistes

La companyia ha presentat avui a Barcelona la novetats i els objectius de cara a la nova temporada d’hivern

Boí Taüll encara una temporada carregada de nous esdeveniments a pistes.
Boí Taüll encara una temporada carregada de nous esdeveniments a pistes. Autor/a: Boí-Taüll
Nozar Hotel & Resorts ha presentat avui les novetats de la temporada d’hivern dels seus dos complexos turístics, Boí Taüll, situat al cor dels Pirineus lleidatans; i el Resort Balneario de Panticosa, al Pirineu d’Osca, que començarà el pròxim 2 de desembre. La presentació de l’acte ha anat a càrrec de Martí Rafel, director general de Nozar Hotels & Resorts, acompanyat per Xavier González, director general de Boí Taüll, i Jesús María González, director general del Resort Balneario de Panticosa.


Nozar Hotel & Resorts ha presentat avui les novetats de la temporada d’hivern dels seus dos complexos turístics, Boí Taüll, situat al cor dels Pirineus lleidatans; i el Resort Balneario de Panticosa, al Pirineu d’Osca, que començarà el pròxim 2 de desembre. La presentació de l’acte ha anat a càrrec de Martí Rafel, director general de Nozar Hotels & Resorts, acompanyat per Xavier González, director general de Boí Taüll, i Jesús María González, director general del Resort Balneario de Panticosa.

Nova etapa a Boí Taüll

Dins de la nova etapa de Boí Taüll, la companyia espera vendre 120.000 forfets aquesta temporada, un 20% més que durant el mateix període de l’any anterior. Això serà possible gràcies, entre altres coses, al fet que Actius de Muntanya, societat que depèn de la Generalitat de Catalunya, ha realitzat una inversió d’1,6 milions d’euros per a la temporada d’hivern amb l’objectiu de consolidar el seu paper com a motor econòmic de la comarca de l’Alta Ribagorça. La inversió s’ha destinat principalment a la millora i adequació dels equipaments de l’estació, a l’adquisició d’una nova màquina trepitjaneu d’última generació, a la millora del sistema de producció de neu i a millores en el traçat de les pistes, entre d’altres.

Així mateix, s’ha realitzat una inversió de més de 150.000 euros per implementar un modern sistema de control d’accés “mans lliures”, de l’empresa Team Axess. Es tracta d’un sistema de forfet en format targeta que optimitza l’accés als remuntadors.

Més esdeveniments a pistes

L’estació d’esquí acollirà nombroses competicions de tots els nivells, tant professionals com amateurs, entre les quals destaquen la Copa d’Espanya d’Esquí de Muntanya – FEDME, en les modalitats “vertical” (cronoescalada) i esprint, els dies 17 i 18 de desembre.
El cap de setmana de l’11 i 12 de febrer serà el torn de l’Snow Gay Weekend, organitzat per Rainbow Barcelona Tours, i els dies 11 i 12 de març d’El Dorado Freeride, prova puntuable per al Freeride Junior Tour FJT**.

Pel que fa a competicions freestyle, el 4 de gener tindrà lloc la competició amateur d’snowboard i esquí per a menors de 16 anys “New Kids on the Snow”, mentre que “In Eleven Contest”, competició amateur d’snowboard i esquí per a totes les edats, se celebrarà el 28 i 29 de març. Les dues competicions estan organitzades per Boí Taüll.

Millores al Resort Balneario de Panticosa

Els responsables del Resort Balneario de Panticosa preveuen rebre un 16% més de visitants respecte a l’hivern passat, fet que suposarà arribar als 60.000 clients allotjats, i un 12,5% més d’ingressos que en l’exercici anterior. La majoria dels visitants del resort procediran de la Península, tot i que també s’espera un alt percentatge de turistes francesos.
Una de les inversions més destacades és la renovació completa de la piscina exterior i la reobertura del balneari infantil al Palacio Termal Termas de Tiberio, amb previsió d’obertura per al pont de la Puríssima, el 2 de desembre.

També està previst finalitzar una sèrie d’actuacions per millorar l’entorn del balneari i la recuperació d’algunes de les icones del patrimoni. En aquest sentit, la retirada de l’edifici prefabricat annex a la pista d’esquí de fons, que durant anys ha generat un impacte visual negatiu, és una clara prova del compromís de l’empresa per potenciar l’esplendor de la destinació.

La rehabilitació integral de la Fuente del Carmen, la consolidació del balneari antic i l’adequació de la zona de restauració central del resort, entre altres accions, també formen part d’aquesta fase de recuperació de la identitat del balneari de Panticosa.

Així mateix, la col·laboració directa amb Aramón, amb les pistes de Panticosa i Formigal i amb la pista d’esquí de fons, oferirà alternatives d’oci diferencials en el sector de muntanya.

D’altra banda, els esdeveniments i els casaments continuaran suposant un impuls per a la destinació. En aquest sentit, l’any finalitzarà amb la celebració de 16 bodes. Les parelles arriben al Resort Balneario de Panticosa, entre altres factors, pel seu entorn natural i el seu patrimoni, entre els quals destaca l’església de la Mare de Déu del Carme (la “Catedral del Pirineu”), que data de 1875.

En paraules de Martí Rafel, director general de Nozar Hotel & Resorts, “encarem l’hivern amb gran optimisme després de l’inici d’aquesta nova etapa de la companyia. Volem consolidar les dues destinacions com a referents del turisme de muntanya al nostre país, com demostren la inversió i les millores que s’hi han dut a terme. Seguirem apostant per impulsar i millorar l’experiència dels qui ens visiten, així com per contribuir a la generació de riquesa i ocupació a les zones on estem presents”.

Més informació a www.boitaullresort.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny