Notícia

Confirmades algunes dates d'obertura a les estacions d'esquí

La Molina obrirà el 26 de novembre. Espot, Port Ainé i Vallter 2000 el 2 de desembre. Vall de Núria el dia 3 de desembre.

Espot, Port Ainé i Vallter 2000 obriran el 2 de desembre.
Espot, Port Ainé i Vallter 2000 obriran el 2 de desembre. Autor/a: Skipallars
Compte enrere per l’inici de la nova temporada d’esquí del Grup FGC. La Molina alça el teló el 26 de novembre. La seguiran Espot, Port Ainé i Vallter 2000 el 2 de desembre i  Vall de Núria el dia 3 de desembre.


Queden poc més de dúes setmanes perquè les estacions del Grup FGC donin el tret de sortida a la nova temporada d’hivern. La Molina serà la primera d’obrir portes el proper 26 de novembre. Espot, Port Ainé i Vallter 2000 ho faran el 2 de desembre, i Vall de Núria el dissabte dia 3 de desembre.

Els primers flocs de neu que han caigut aquests darrers dies i les òptimes condicions meteorològiques han permès l’ús dels canons per innivar les pistes, que a hores d’ara ja han consolidat la primera capa de neu. En només dos dies, La Molina ja ha produït 25.000 metres cúbics de neu, i les estacions del Pallars uns 18.000.

Les fredes temperatures i la baixa humitat prevista pels propers dies permetran mantenir en marxa la xarxa de producció de neu per tal de tenir les estacions a punt per a l’obertura. Recordem que enguany les estacions del Grup FGC han adequat els preus a les diferents necessitats dels usuaris. La venda dels forfets de temporada ja està en marxa i els clients que l’adquireixin abans del 2 de desembre podran beneficiar-se d’un descompte.

Aquest cap de setmana el Grup FGC serà present al Let’s Snow BCN al poble Espanyol i oferirà informació i assessorament a qui ho desitgi. D’altra banda, La Molina, Vall de Núria i Vallter també seran presents a la Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny