Notícia

Skitude, finalista amb premi a la Bbooster Week

La plataforma d'aplicacions d'Skitude podria superar els 5 milions d'usos durant la temporada

El CEO de Skitude, Marc Bigas, presentando las aplicaciones de Skitude.
El CEO de Skitude, Marc Bigas, presentando las aplicaciones de Skitude. Autor/a: Skitude
Skitude, la star-tup gironina que està construint una xarxa global d'aplicacions mòbils per als esquiadors i estacions d'esquí, ha guanyat un premi de 50.000 euros destinats a invertir i impulsar el seu projecte.


La setmana passada Skitude va participar a la BBooster Week a Tenerife, a les Illes Canàries. L'aplicació gironina que s'exporta a estacions d'esquí de tot el món i amb milers d'usuaris als 5 continents, va quedar finalista i va rebre un premi de 50.000 euros. A l'esdeveniment hi van participar set empreses que van ser seleccionades per poder col·laborar i presentar els seus projectes davant inversors espanyols.

Al llarg d'una setmana, Marc Bigas, representant les aplicacions de la plataforma Skitude, va presentar el projecte tot demostrant que les apps creades són de gran utilitat tant per a les estacions d'esquí com per als esquiadors i els amants dels esports outdoor.

Objectius a curt termini

Skitude s'ha fixat fer un salt de gegant en els propers dos anys. D'entrada, l'empresa es proposa arribar a aconseguir 2 milions d'usuaris a la seva xarxa social fent accions de captació de forma prioritària a tot Europa i Amèrica, però sense descuidar la resta de mercats ja que la plataforma té usuaris que esquien en països tan exòtics com el Kazajistán, o llunyans com Austràlia i Nova Zelanda. Per a aquest hivern 2016-17, la xarxa d'aplicacions comptarà amb 27 apps compatibles amb la plataforma Skitude en més de 10 països diferents. D'aquesta manera, podrien superar els 5 milions d'usos durant la temporada.

Una aplicació d'esquiadors per a esquiadors

Skitude App néixer el 2012 com una aplicació gratuïta per als amants de l'esquí que combinava la passió per l'esport blanc i les noves tecnologies. Ara com ara són ja 27 aplis compatibles i milers d'usuaris enganxats, i veient les constants novetats que s'estan introduint, és d'esperar que vagi a més. L'equip que està darrere del projecte està format per 14 persones, i des de la seva oficina central als Pirineus, o alguna de les seves dues delegacions al sud de Londres i Los Andes, dóna suport a la comunitat i a les prop de 50 estacions que treballen de forma directa amb ells.

Més informació a: www.skitude.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista