Notícia

Arriba la primera fira Après-ski !

L'Associació Ski Arenys organitza la que serà la primera fira temàtica sobre el post-esquí

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment Autor/a: Associacio Ski Arenys
El proper 2 de desembre, a partir de les 18.00 i fins la 01.00 es celebrarà a l'antiga Fabrica de Licors Calisay d'Arenys de Mar, la I Fira de l'Après-Ski sota el nom de: SKI, GINS & TAPAS by Freskibo. La fira es organitzada per l'Associació Ski Arenys, entitat esportiva creada fa 10 anys per apropar i promocionar els esports d'hivern als arenyencs.

La fira incorpora el concepte de l'Après-Ski, o sigui, aquelles activitats d'oci que es fan després (o segons com es miri abans) d'esquiar i que no impliquen directament un contacte amb la neu. De fet, l'Après-Ski s'està convertint en una tendència a l'alça en moltes de les estacions d'esquí de la península ibèrica, proporcionant actualment un % important dels ingressos totals de les estacions d'esquí.

Aquesta fira tindrà tres parts: una primera part exterior per a tota la família, amb inflables per a nens i tallers relacionats amb la neu. Una segona part interior, relacionada amb l'esquí, amb diferents estands d'estacions d'esquí i material de neu, i una ultima part interior relacionada amb l'après-ski, on un DJ posarà l'ambient ideal per a poder relaxar-se i gaudir d'un tradicional Gin & Tapas, amb gintònics a 3-4 euros, cerveses, vins, tapes i fins i tot un tradicional "asado argentino".

D'entre les promocions previstes, tots aquells que vinguin a la Fira equipats amb el "mono de neu", tindran la 1a cervesa gratuita. També hi ha haurà un sorteig de 4 forfaits per a Porte-Puymorens, 4 forfaits per a Ski Pallars (Espot Esquí i Port-Ainè) i packs de vi, entre altres sorpreses.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial