Notícia

Les novetats de Pal i Arinsal al detall

L'Igloo d'Arinsal s'ha reconvertit en un xalet de fusta amb cuina, menjador per a 50 comensals i una gran terrassa

Un moment de la presentació avui a Barcelona de la temporada 2016-17 a les estacions de Vallnord
Un moment de la presentació avui a Barcelona de la temporada 2016-17 a les estacions de Vallnord Autor/a: Vallnord
Explicàvem a l'anterior notícia les novetats de Vallnord Arcalís, presentades avui dimecres a Barcelona. En aquesta article, entès com una continuació de l'anterior, us detallem les novetats que específicament s'han fet a Pal i Arinsal.


A Vallnord Pal-Arinsal els esforços s'han centrat a millorar els serveis i les instal·lacions remodelant diferents edificis i punts de restauració, així com millorar l'oferta i els productes. Però us detallem els objectius i les novetats desglossades una a una:

1 - Pocoyó guanya molt més protagonisme a Pal Arinsal amb un calendari marcat durant tota la temporada que es podrà consultar en la mateixa pàgina web. I no solament això, sinó que aquest any es farà una celebració per a tota la família.

2 - Pel que fa a la restauració, al sector d’Arinsal s'ha remodelat per complet l'edifici Igloo de l’snowpark construint un xalet de fusta amb cuina i una sala amb una capacitat per a 50 comensals, a més de la terrassa.
També el restaurant Rústic de la Caubella presenta una nova imatge.

3 - Més esdeveniments. Les activitats, un dels atractius de Vallnord – Pal Arinsal, reben un nou impuls amb l'arribada de les Fat bike, el parc de cordes, l’eslàlom cronometrat i sessions de ioga.

4 - Més serveis en formació. Dins l’oferta d’ensenyament destaca la Disability Ski School del sector Arinsal destinada a esquiadors amb discapacitat.

5 - Més neu produïda. Al sector de Pal s'amplia el sistema de neu de cultiu en el Camí inferior, també es reforça la pista Comellada amb un sistema mòbil de neu de cultiu.

6 - Més serveis al jardí de neu. S'incorpora una cinta transportadora en el Jardí de Neu d'Arinsal. A més, s’afegeix una webcam a la xarxa d’aquests dispositius.

7 - A l’aposta per millorar la senyalística de l’estació se suma aquesta temporada el nou plànol de pistes, més net i més pràctic per l’usuari.

8 - Assegurança. Una altra de les novetats destacades ha estat la nova assegurança meteorològica que permetrà als usuaris recuperar l’import del forfet si la neu no els convenç.

Aquestes són les 8 novetats que Vallnord presenta pels sectors de Pal i Arinsal, tenint present que aquesta darrera, l'assegurança, és comuna a tots els sectors, per tant també a Arcalís.

Podeu ampliar aquesta informació a: www.vallnord.com
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny