Notícia

Tot el calendari d'esdeveniments de Baqueira, al detall

Esdeveniments i competicions confirmades amb data per a la temporada 2016-17


Aquest és el calendari d'esdeveniments que Baqueira-Beret ja té confirmats i programats per a la temporada 2016-17, a pocs dies de començar:

17 de desembre - Salomon Quest Challenge / Marató TV3

Solidari amb la Marató de TV3 i en col·laboració amb Baqueira Beret, és un divertit esdeveniment en el qual es participa en equips de tres persones en dues categories Challenge i familiar, tenint en compte que aquesta última inclou la participació d'un nen d'entre 8 i 15 anys. Cada equip disposa d'un dorsal oficial i un llibre de ruta facilitades per l'organització. Es disputa un gegant en una pista tancada i habilitada per a l'ocasió, un trepidant skicross, 1 freeride i altres proves al llarg de l'estació.

14 de gener - Celebració World Snow Day (FIS)

El Dia Mundial de la Neu afavorit per la Federació Internacional d'Esquí (FIS) en el qual s'organitzen activitats especials i promocions per apropar la neu als infants i a les famílies, amb l'objectiu de transmetre els beneficis de la pràctica dels esports d'hivern. L'estació organitza una cursa open, un concurs de ninots de neu i una baixada de torxes i allarga la promoció amb preus especials durant diversos caps de setmana.

21 de gener - BBB Ski Race Experience

Esdeveniment open per a esquiadors a partir de 6 anys en la qual es barregen proves d'alpí, boardercross i freeride amb l'emergent art de les selfies en els punts més alts de l'estació. La diversió està assegurada! Les tres "B" corresponen a les sigles dels sectors de Baqueira, Beret i Bonaigua i la definició de "Experience" a que l'esdeveniment permetrà a molts recórrer racons de l'estació sobre esquís o surf de neu que mai havien trepitjat. La prova és amb classificació individual, però, es poden realitzar els trams d'enllaç en grup, especialment els més petits amb els seus clubs o famílies.

28 i 29 de gener - Trofeu CEVA Memorial Montse Corominas
El Club Esquí Val d'Aran (CEVA) organitza el memorial de la gran esquiadora i fundadora d'aquest club aranès, Montse Corominas, hi participen les categories infantils I i II. En l'Stadium de Beret es disputaran les proves de super gegant (SG), eslàlom gegant (GS) i eslàlom (SL).

5 de febrer - 38a Marxa Beret

Diumenge 5 de febrer es disputarà la marxa d'esquí de fons promoguda pel Conselh Generau d'Aran, Baqueira Beret i l'Ajuntament de Naut Aran, amb la col·laboració d'altres organismes, entitats i clubs. Durant el diumenge es disputarà la prova reina i popular amb les tres distàncies habituals de 10, 21 i 42km. Més informació a: www.marxaberet.com

11 i 12 de febrer - Audi quattro Cup Trofeu Amics de Montgarri

El Trofeu Amics de Montgarri, organitzat pel Club Aranès Esports d'Iuèrn (CAEI), forma part del circuit de competicions d'esquí alpí Audi quattro Cup del calendari de la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI). Les proves de super gegant (SG) i eslàlom (SL) es duran a terme a l'Stadium de Beret al llarg del cap de setmana.
4 i 5 de març - Top CAEI FIS
El CAEI organitza la prova FIS amb més nivell d'esquí alpí de la Val d'Aran que en les últimes edicions ha correspost als Campionats d'Espanya Ciutadans de categories juvenil i sènior. En aquesta competició, que compta amb un eslàlom gegant (GS) i un eslàlom (SL), participen més de 250 corredors d'Espanya, França i Andorra, entre d'altres països.

Del 10 al 12 de març - Trofeu Fundació Jesús Serra

La Fundació Jesús Serra, organitza el Trofeu que rep el mateix nom de l'entitat i que consisteix en una cursa popular en el format de gegant el dissabte i un paral·lel diumenge en el qual podran participar els millors classificats del dia anterior. És una carrera open i per tant popular en la qual els vencedors, menors de 25 anys, poden guanyar una beca d'Estudis i hi haurà molts regals per als participants.

18 de març - Audi quattro Era Baishada

El 18 de març l'Audi quattro Era Baishada celebrarà la seva quarta edició. Tots els inscrits prèviament podran participar en aquesta cursa open que barreja diferents disciplines de l'esquí alpí i el boarder cross a l'Stadium de Beret. La competició comptarà amb una sortida en paral·lel seguida d'un traçat de supergegant, un salt, quilòmetre llançat i un traçat únic de gegant amb peralts i dubbies, i els participants podran optar a premis valorats en 10.000 € i un curs de conducció de l'escola Audi Driving Experience de Baqueira, entre d'altres. www.quattroerabaishada.com

8 i 9 d'abril - Final Copa del Món SKIMO d'esquí de muntanya

Els millors esquiadors de muntanya del món decidiran a la Val d'Aran qui serà el vencedor del circuit de la International Ski Mountaineering Federation (ISMF) en les proves d'Individual i Vertical en categoria sènior. Organitzaran el Club Excursionista Aran juntament amb el Centre Excursionista de Catalunya i les federacions FEEC i FEDME.

Abril 15 - Test d'Or

Competició organitzada per Baqueira Beret en la qual participen els tres primers guanyadors de les curses que se celebren totes les setmanes de la temporada i en què competeixen els cursillistes de tots els nivells d'esquí i surf de neu. Lliurament de trofeus i sorteig sorpresa per a tots els participants.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny