Notícia

Acord entre el Grup FGC i el Consell Comarcal del Pallars Jussà per promoure l'esquí a Port Ainé i Espot

L'acord reforçarà els vincles entre les pistes d’esquí i els clubs d’esquí del Jussà, però també el conjunt d'habitants de la comarca

Les estacions de Port Ainé (a la imatge) i Espot es beneficiaran de l'acord entre el Grup FGC i el Consell Comarcal del Pallars Jussà
Les estacions de Port Ainé (a la imatge) i Espot es beneficiaran de l'acord entre el Grup FGC i el Consell Comarcal del Pallars Jussà Autor/a: Skipallars
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha signat un conveni de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, empresa pública que gestiona les estacions pallareses d’Espot, Tavascan i Portaine, amb l’objectiu de promoure l’accés dels habitants del Pallars Jussà a les estacions d’esquí.


El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda ha destacat la bona sintonia de l’entitat que ell representa i FGC amb qui ja fa temps que es col·labora per l’impuls de l’ús del tren de la Pobla. Alhora que els vincles entre les pistes d’esquí i els clubs d’esquí del Jussà ja existeixen des de fa temps però ara s’han reforçat amb la creació dels ensenyaments del Règim General d’Esports a la Pobla de Segur.

Mitjançant aquest conveni signat, els habitants de la comarca amb un empadronament mínim de 3 anys poden gaudir de diferents bonificacions segons l’edat en l’adquisició dels forfaits de temporada.  Aquesta promoció afavoreix especialment els nens i  les nenes escolaritzats de la comarca que poden adquirir el forfait de temporada per 112 € els que tenen entre 7 i 12 anys i per 50 € els menors de 7 anys.

Tots els interessats podran gestionar aquest forfaits que a partir de la setmana vinent amb la documentació que es penjarà a les webs del Consell Comarcal i del Consell Esportiu. Aquesta documentació s’haurà de presentar a els oficines d’aquestes dues entitats o directament als centres escolars de la comarca.

En aquesta línia, i  gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars jussà assumeix el cost de transport a les 3 pistes pallareses durant 8 dijous de la temporada d’esquí,  per als 170 alumnes de 3r i 4r de primària de les escoles de Tremp i la Pobla que participen en el projecte Esport Blanc escolar que promou la Generalitat de Catalunya. Aquest és un programa pilot que no té cost per a les famílies i que té com a objectiu promoure l’esport blanc entre els nens i nenes del Pirineu a les estacions del seu àmbit.

De Pallarsjussa.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny