Notícia

Acord entre el Grup FGC i el Consell Comarcal del Pallars Jussà per promoure l'esquí a Port Ainé i Espot

L'acord reforçarà els vincles entre les pistes d’esquí i els clubs d’esquí del Jussà, però també el conjunt d'habitants de la comarca

Les estacions de Port Ainé (a la imatge) i Espot es beneficiaran de l'acord entre el Grup FGC i el Consell Comarcal del Pallars Jussà
Les estacions de Port Ainé (a la imatge) i Espot es beneficiaran de l'acord entre el Grup FGC i el Consell Comarcal del Pallars Jussà Autor/a: Skipallars
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha signat un conveni de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, empresa pública que gestiona les estacions pallareses d’Espot, Tavascan i Portaine, amb l’objectiu de promoure l’accés dels habitants del Pallars Jussà a les estacions d’esquí.


El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda ha destacat la bona sintonia de l’entitat que ell representa i FGC amb qui ja fa temps que es col·labora per l’impuls de l’ús del tren de la Pobla. Alhora que els vincles entre les pistes d’esquí i els clubs d’esquí del Jussà ja existeixen des de fa temps però ara s’han reforçat amb la creació dels ensenyaments del Règim General d’Esports a la Pobla de Segur.

Mitjançant aquest conveni signat, els habitants de la comarca amb un empadronament mínim de 3 anys poden gaudir de diferents bonificacions segons l’edat en l’adquisició dels forfaits de temporada.  Aquesta promoció afavoreix especialment els nens i  les nenes escolaritzats de la comarca que poden adquirir el forfait de temporada per 112 € els que tenen entre 7 i 12 anys i per 50 € els menors de 7 anys.

Tots els interessats podran gestionar aquest forfaits que a partir de la setmana vinent amb la documentació que es penjarà a les webs del Consell Comarcal i del Consell Esportiu. Aquesta documentació s’haurà de presentar a els oficines d’aquestes dues entitats o directament als centres escolars de la comarca.

En aquesta línia, i  gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars jussà assumeix el cost de transport a les 3 pistes pallareses durant 8 dijous de la temporada d’esquí,  per als 170 alumnes de 3r i 4r de primària de les escoles de Tremp i la Pobla que participen en el projecte Esport Blanc escolar que promou la Generalitat de Catalunya. Aquest és un programa pilot que no té cost per a les famílies i que té com a objectiu promoure l’esport blanc entre els nens i nenes del Pirineu a les estacions del seu àmbit.

De Pallarsjussa.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Entrevista

''Treballar al costat d'aquest equip tan motivat és una tasca emocionant''
Víctor Perisé Alía Director de Tavascan - Cap d'explotació

entrevista
Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


75%


8%


8%


8%

12 vots