Notícia

Taittinger i Jaguar aposten per Masella

Aquest any el peu de pistes de Masella oferirà un nou espai gastronòmic: La Cantina

Taittinger i Jaguar aposten per Masella. Les obres per enllestir l'espai gastronòmic La Cantina avancen molt ràpidament.
Taittinger i Jaguar aposten per Masella. Les obres per enllestir l'espai gastronòmic La Cantina avancen molt ràpidament. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Poc a poc les estacions d'esquí van integrant els espais gastronòmics en algun punt dels dominis. Una tendència que va a més, ja que l'esquí i l'entreteniment gastronòmic cada vegada es complenten més i millor. Si el Moët de Baqueira va crear tendència ara fa 4 anys, i el va seguir un any després el chill-out Cava Mestres de La Molina, ara és el torn de Masella. Per aquesta temporada s'inaugura La Cantina, un espai gastronòmic on poder relaxar-se tranquil·lament, entre esquiada i esquiada, tot prenent una copa de champagne i a l'hora picar alguna delicatessen.


La Cantina de Masella està ubicada al peu de pistes de l'estació, entre el peu de telecadira Jumbo i la terrassa del restaurant del Pla de Masella. Dissabte les obres del nou espai gastronòmic avançaven a contrarellotge per tenir-ho enllestit tant bon punt Masella obri pistes.

Diaridelaneu.cat va poder parlar amb el seu reponsable, Jordi Clapès, que també és propietari del restaurant La Cantina de Llívia. Clapés és un professional de la hostaleria també conegut perquè ja fa temps va portar un restaurant en una estació d'esquí, així que per a ell ser cada dia a l'alta muntanya no és cosa nova. Anys enrere havia estat el màxim responsable del restaurant de l'estació de Puigmal, que com molts lectors del diari ja saben va tancar portes ara farà 4 anys.

"La Cantina de Masella no serà exactament un restaurant, sinó un espai tranquil en un racó molt acollidor al centre de l'estació des d'on els clients podran gaudir del paisatge i l'ambient de pistes mentre prenen una copa i ho acompanyen, per exemple, d'alguna delicatessen de salmó, foie..." ens explicava mentre observava el ritme de les obres. Tot i que l'espai no està encara enllestit les obres avancen molt ràpidament i  ja permeten veure que serà un espai càlid i molt acollidor, on la fusta és el principal material de construcció que s'esta fent servir. "De nit, durant les sessions d'esquí nocturn, també tindrem obert, potser amb un ambient una mica diferent al de dia perquè serà d'ambient Chill-out", declarava a Diaridelaneu.cat.

El cert és que la neu i la gastronomia cada vegada van més lligats i per això, progressivament, les estacions comencen a incorporar espais gastronòmics a pistes onels esquiadors poden descansar una estona i a la vegada fer un mos i un toc. L'obertura de La Cantina és una de les novetats que Masella presenta per aquesta temporada, com també ho són la instal·lació d'innivació a les pistes Masovera, Estadi i Jardí de Neu, entre altres novetats que demà avançarem en aquest mateix digital. No en tenim cap dubte que la terrassa de La Cantina de Masella serà un èxit, de dia, i de nit.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny